[Battlefield 2042] 集中討論區 (4)

1001 回覆
4 Like 4 Dislike
隻game開完 wallpaper engine d動畫wallpaper定格
youtube睇片變10fps
界面好大 但d重要野好撚細
張卡太廢 all low都30fps都冇 玩ps5算
係天台call坦克/防空裝甲車
係 仲有啲動作好柒 狂v飛鏟跑
爬低又冇咗隻手

就算128玩家感覺唔到囉 成個sector得幾條友 好似冇人玩咁
咩卡
係 on99
rx570
屌你call咗隻機械狗出黎

代打又醒目
仆街黎
屌你老母我地跑到傻閪咁
啲人喺天台call車
我有一場冇咗A1、A2兩個點
係唔係中咗bug?
好奇怪 我見人地2k mon 3090開中效都係60-70fps
我4k 3080 開中效一樣60-70fps
呢代狙無刻度無得較距離無望遠鏡
點解你地會話啲槍冇咩recoil
大到仆街 仲要好奇怪 好似每粒彈都卡住卡住咁
得smg 叫正常啲 狙槍個彈道同彈速都勁怪 睇落好似好慢 但感覺又唔係
衝刺跑果陣仲奇怪 一啲都唔順 好似揹多左個人咁
啲texture 好膠 好似支那人玩抖音開左filter 咁
啲遠景模組 不停咁狂閃
仲有數不清既bug
如果實物出到黎都係咁 DICE 呢次真係翻唔到身
有冇上棍仔?
btw,完全唔覺有128人
xsx 版唔開corssplay 全場AI,開咗又全場PC 玩條毛,cross play console優先唔係常識嚟咩
Cod好玩好多
試玩咗2個鐘
你同我講呢隻game值$400?
免費都唔撚想玩
咁撚多ai
垃撚圾
屎!
免費都唔會想再玩
冇快感 玩法單一 打擊感差 冇戰爭感覺 技能奇撚怪
地圖設計普通 殺咗人都唔覺得爽 贏咗都冇勝利嘅感覺

整體是極之垃圾
要快感唔會玩bf
我玩過晒以前bf 覺得唔差甚至比cod好
的而且確係做到有快感 係會為咗快感而玩
係你唔會姐 我會啊
今集真係垃鳩圾

你都係睇下我講過咩元素 全部逐一反駁啦
其他你點睇?
其實殺完人彈D分數出黎真係幾爽...
特別係BF4個D 殺人100分之餘仲有細獎勵
佢依家放左係右邊 D字又整得柒
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞