[男人的浪漫] 007:生死有時 No Time To Die 劇透討論區(2)

389 回覆
9 Like 1 Dislike
首歌好正 加埋開場個動畫
https://youtu.be/BboMpayJomw
岩岩睇完,算係完美落幕呢一代既007
想問下:
1. 最尾其實監倉果個人無出到去,但把聲點去到現場個party
2. 又話開導彈會影響國際關係最尾冇講到最尾船上面班買家又冇交代
3. 個party第一次,同女主手掂手第二次都中左納米機械人,點解第三次先係最嚴重?係咪頭兩次目標唔係自己就冇事?定係因爲d納米機械人入左血而唔係表面

BTW Ana de Armas真係好靚女
https://youtu.be/InsE0UlsUZM
第三條問題證明你瞓住黎睇 重睇啦

嗰啲nanobot 係根據基因針對性攻擊
唔係佢目標既話對人體完全無害

第一場古巴party俾個科學家換走左枝dna
target變晒做spectre所有人 所以bond無事

第二場係freddie mercury要女主殺監獄條友
目標唔係bond所以bond無事
但bond掂到女主再掂舊boss 所以舊boss死左

第三次枝野 套戲都講左係喺女主頭髮搵dna
目標係女主同佢個女
bond掂到枝野之後 如果再掂到女主同佢個女
就係佢兩個死 i.e佢以後都接觸唔到佢最愛既人
套戲兩三個鐘
你唔明嗰個位=套戲由頭到尾你都唔明佢up乜
真係純粹睇女
唔知點解我睇完硬係覺得好似講緊武肺
簡單D就係武肺只係普通感冒,但就用黎嚇你逼你打疫苗
但疫苗就好似戲入面隻病毒咁有nano bio,用黎篩選人種用
唔係想屌你
但想問下係玩住電話睇定訓住睇?
本身19年拍完 放心
我反而覺得就係因為套嘢會令人聯想到武肺
係令到片商推遲咁耐先上嘅原因之一
Quantum都好正, Another way to die
(細個睇明珠台007冇感覺)
Daniel 唔靚仔又唔似007,所以一直冇睇
我今年第一次入場睇007好正可惜唔早啲睇
咁先幸福 可以一次過追 賭場 skyfall
我都係咁諗,又或者有d message佢想係套戲講但比有心人推遲左出
btw想知入面d科技係咪真,例如個磁力升降機
點解個女主角戲裡面好FIT, 但而家好似肥左咁多? 有左BB?
007科技係咪真
有咁高科技但部電話就同現實一撚樣
最撚科幻係部電話
今時今日竟然仲有人用Nokia
影住佢logo嗰半秒到底俾左幾多千萬
冇得係戲院睇差啲
Nokia 防爆我用咗好多年
上一代已經用鳩緊Nokia
部野仲可以勁到用黎揸車
https://youtu.be/NIrR9tYiozo

嗰個係愛立信 JB988

唔係諾基亞
係喎記鳩錯
睇嗰時仲係好細個
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞