F1 2021 俄羅斯站 賽後 討論區 3

984 回覆
3 Like 4 Dislike
其實Norris入PIT先既話HAM一定唔會入
因為佢今場一定要拎P1先得
唔知點解覺得好似啲白卡佬
根本就係
quote 夠未呀
ig張相型撚到
笑容好甜
100分!!!
啱, 你啱!
垃利唔願意透露新引擎快咗幾多秒,但肯定係技術上一大進步

Ferrari reluctant to quantify time gain in upgraded F1 power unit
https://www.autosport.com/f1/news/ferrari-reluctant-to-quantify-time-gain-in-upgraded-f1-power-unit/6677842/amp/?__twitter_impression=true
Ferrari reluctant to quantify time gain in upgraded F1 power unit
https://www.autosport.com/f1/news/ferrari-reluctant-to-quantify-time-gain-in-upgraded-f1-power-unit/6677842/amp/?__twitter_impression=true
如果真係快好多既
仲唔出嚟打飛機咩
漏打左個標題
Hamilton:我不明白Ferrari為何從不找我
因為任何一派都有自己既人
圖係前ceo既人
叻係依家垃利管理層既人
當年唔係話係馬總想升叻
新CEO係冰人fans想留低佢

所以馬總一死就有傳聞叻會唔升住
但而家又話想送19走喎
舒密加個名真係勁過19個背景?
咁圖應該係白頭佬既人
反正都係輸,不如消費下舒密加
講背景
叻只係第一個FDA上到廠隊,又贏咗一次Monza,不過佢升GP3嗰年先簽FDA,唔知算唔算血統純正
另外契爺本身係FDA人,過咗身之後拉利大粒嘢話原本諗住佢仲上廠隊接冰人(唔知係真定客套說話)
同埋叻個經理人係Jean Todt個仔

至於太子就,有名你叫

講實力
咪玩啦,叻同辛斯一定好過太子
唯一一樣太子勁啲嘅就係有商業價值
格硬升太子拉利一定唔使爭總冠軍
所以lando 都係賭
但賭豬左
佢入就會細雨
喊p1
都係豬
天選之nigga
喊must win
冇點解
因為佢係
都係嗰句P2 pit 完都係P2, 零成本
P1 pit 完最後輸左有排比人笑
完全唔覺叻快左
個樣仲師奶過我呀媽男人
係都讓俾9bo啦
轉返44可以嗎
平治半親生仔nyck de vries表示:
lawernce stroll型撚到
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞