F1 2021 俄羅斯站 賽後 討論區 3

984 回覆
3 Like 4 Dislike
香港繼續要等中港通關先嘅
2022冬奧前唔洗諗返嚟免隔離
就嚟火雞站上翻水
正皮比遮住隻狗樣
連strategy 都無埋不如執柒咗佢
如果抽到red bull ring 就正
Suzuka Circuit 點算
Ok
Nurburgring
好似係IG見過
呢次真係靚入啦
上面無擺tictoc, 失敗
連出meme速度都輸
入油cost大啊嘛
我意思係一場過sprint race
唔係好似而家咁鬥兩日
Q完第二日short race一野完
1/43如果真係要二揀一,minichamps好似好少少
細節上色感覺好啲啲,但真係唔多
但minichamps個底座真係好垃圾
最尾死淨一個?
Mercedes車隊承認,讓Sir Lewis在本週的土耳其站換引擎並從最後位起跑的可能性是有的,因為根據Toto Wolff的說法,最重要的事情就是不能讓他因為可靠性的問題而出現DNF...

https://www.skysports.com/f1/news/12433/12425855/turkish-gp-mercedes-considering-lewis-hamilton-engine-penalty-at-istanbul-as-title-battle-hots-up?fbclid=IwAR3zu2pgXvbAabrC_DNQ4rHRvPPHv9UepDcsQBkgEjN8PpiKHPHYz4VNChQ
屌 鬥得車就燒錢架啦
入果少少油就覺得cost大係咩玩法
要過305km 先可以叫Grand Prix
唔exactly一樣
sprint race係人都唔博 驚影響正賽 所以冇人push
now e 有得睇f1, 唔洗簽約,$168/月
貴F1TV Pro成倍
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞