F1 2021 俄羅斯站 賽後 討論區 3

984 回覆
3 Like 4 Dislike
純粹見到唐仔個樣唔開胃
果個佢老母嚟㗎?

Horner咁望落真係有啲bond味
點會回唔到本,大多數成本都喺出喺R&D到,真係落手落腳製造嘅成本好低(相對上)。

佢呢啲限量車一定有幾架係用嚟比啲名人(in this case, real F1 driver)去做起架超跑嘅價值,如果唔係就賣唔到咁貴啦,呢啲頂級嘅車同街車唔同,基本上賣方完全自行定價,限量幾百架點都會賣得曬,除非間廠弱智,唔係點都唔會輸錢。
佢老婆,好似都係明星嚟
Project One R&D錢應該唔使好多,好似係用14年副偈改少少

F1 channel highlight comment
MotoGamesTV
2 日前
I feel so sorry for Lando, such an amazing drive and pace. I just want to hug him and whisper to his ear that in Soviet Russia you always change rubber before it gets too wet. ALWAYS.

Sunflowers of inferno
2 日前
Hamilfraud is the luckiest man in the history of mankind
呢啲咪8屆嘅實力同體育精神
我都係咁諗,不過個project由17年開始計都搞咗成4年,睇Wikipedia話好似煩在要改到架車road legal
佢唔揸車個樣都似
公公連架車都咁柒
要幫BENZ 通街賣廣告
spicy girl
https://youtu.be/GxOyv9wd1Sg

0:12 "You probably could write Qatar"

horner自己爆嚮口所以尾三個站定咗會喺卡達搞
難講,bugatti 每賣一部蝕6球
f1官方都話俄佬站後公佈
但到依家都未breaking news
睇下今晚有冇
我覺得架車幾靚
我講緊兒子隔離條女呀
Horner老婆好難唔識,識佢老婆仲早過識Horner
我quote果個講緊honer 老婆丫ma ...
雖然唔明點解定高啲價,以前肥龍 zonda 講緊100萬歐-200萬歐

依家一部Chiron 都講緊300起跳
不過佢蝕車價,佢個brand value 夠高,其實賣返出去有賺
痴龍呢代好啲,至少有多啲特別版幫補下,丙朗嗰部成19球
冰人去呢d同佢平時形象唔係好夾咁
但係好撚型
Stroll 中武肺喎
睇錯
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞