F1 2021 俄羅斯站 賽後 討論區 3

984 回覆
3 Like 4 Dislike
屌你咩
差唔多啦琴晚真係輸得好樣衰
成班大帝行住踢 輸完呢場都lead緊咁多分 是但啦
farmer league真係唔講得笑
買撚咗大波 比班散步帝撚咗一獲
Sprint Race我記得官方有講過
未必會再係以排位形式玩
但點樣改玩法就未知
每次都心諗咪撚炒,好on9……
冇記錯嘅話頭三名照樣有3,2,1分攞,但sprint race嘅成績唔會影響星期日個排位
其實F2果隻幾好,不過要spec car先好睇
主席silverstone同埋氣monza
reverse grid 要全部車隊同意
但黑平反對
基本上唔洗諗
搞sprint race但又唔整reverse grid真係唔知整嚟做乜
睇過星加玻同 monza
Singapore 好似嘉年華咁,日日完左都有演唱會,交通又方便,又近香港,但真係熱到 pk …
Monza 交通都 ok,火車再轉巴士入,氣氛一流,完場又可以落 track

啲飛貴唔貴就真係睇你咩飛,如果 overtake 熱點個啲位的 grandstand 就貴,你想去埋 pit lane 個隻我未試過,但應該起碼幾皮野?

記得第一次睇仲係 v8,已經覺得超嘈超震撼
官方聲稱希望增加意外性
岩岩搵過2020年新加坡站(最終搞唔成)
可以非比賽期間/半場期間落維修站/賽道
相對大機會搵到啲車手影相
Paddock包廂三日package HKD$55,000左右
係咪因為咩車手兩次sprint race起跑都柒
其實好想圖退休前試一次揾佢影相
其實整少啲圈數有無得諗
跑短啲distance
無得諗咁多strategy
唔使留前鬥後
咁樣搞不如入返油
咪即係而家嘅sprint race你覺得有精彩咗?
咁唔洗 paddock pass
可以上 reddit 睇下人地係邊度等車手出入都可能得
f2隔成100日先有下場呢個賽制真係on撚9
上reddit d人都話分別不大
利申今年第一次訂 全部minichamp
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞