F1 2021 俄羅斯站 賽後 討論區 3

984 回覆
3 Like 4 Dislike
30日後兒子可能宣佈提早解約 唔玩了
今年比利時全濕都唔見得幾勁喎
屌你老母
...咪咒
btw原來model Y個d咁既閪車形係叫suv coupe?
好撚核突 我琴日睇flatout先知呢d甲由形係咁叫
所以係傳說 不過都想睇多佢一兩次全濕地係點
啱,你啱
希望大家唔好miss左呢個
兒子傳染左 唐 俾pit crew
AM呢排好似成隊暈暈地咁
今季無左月球車係難搞啲
部車有上年咁精神
圖早就贏咗了
圖:點解今年部車同合約上說好的火星車唔同嘅
我睇comment話部black series上面個拉花要有project one先會有
所以保子都有project one
上季架車中上游 今年開季中下游 宜家先變返中游
點都整架比保爺啦痴撚線
要不是保爺忍咗手 扮廢
火腿早就做唔到七冠
冇計啦 改例cut aero
搞到冇得照抄黑平 要自己設計自己整
大半季跟得貼返中遊算有進步
佢邊有咁多錢買

連部gt 都要正價買
等下囉
爸爸肯科水
前景ok ge
係唔知圖仲可以玩多幾耐
保子架Amg one應該唔洗錢
Yt堡 火腿果架都係黑平送
痴線送三部究竟回唔回到本
兒子巴一到車台,所有喝酒的人便都看着他笑,有的叫道,「兒子巴,你兒上又添上新笑料了!」他不回答,對櫃里說,「溫兩碗酒,要換中性呔。」便排出二十個pit crew。他們又故意的高聲嚷道,「你兒一定又打滑了!」兒子巴睜大眼睛說,「你怎麼這樣憑空污人清白……」「什麼清白?我前天在Sochi親眼見你兒撞了維度爾和加斯利,hit and run。」兒子巴便漲紅了臉,額上的青筋條條綻出,爭辯道,「水戰不能算踫撞……打滑!……用光頭呔跑水,能算打滑麼?」接連便是難懂的話,什麼「三年三冠」,什麼「我兒世一」之類,引得眾人都鬨笑起來:店內外充滿了快活的空氣。
就算只計呢幾年F1嘅operations應該都有賺
之後就有公公金主錢同埋佢對品牌嘅影響
呢啲加埋有機會有一部

同埋而家有budget cap 理論上會有更加多盈餘
不嬲呢d野同 Microsoft 一樣
免費送比你 之後賺保養
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞