性騷擾風波不斷、不提拔女性因為「會懷孕」,遊戲大廠暴雪拒絕州政府調查,還恐嚇脅迫員工

240 回覆
179 Like 12 Dislike
唔洗講支那同塔利班啦
連登已經大把塔利班
望下APPLE 成班女搞政治統治晒成間公司
結果而家啲PRODUCT 垃圾咁
強姦都覺得係左膠sjw woke野
香港原來行伊斯蘭法
啲game越嚟越唔好玩。
女角越嚟越樣衰。

不過,倒係有樣嘢好,就係班女programmer 因為懶。唔撚想整咁多效果,啲女角條裙就極限短,再唔係就熱褲緊身褲。
你肯撚未做過game programmer,甚至連programmer 都未撚做過,邊有咁撚多時間比你做狗公。
啲女人唔鍾意做game programmer啦,dead line 前連續48小時直踩係等閒事。

發達國家啲女咁嬌生慣養,佢頂屄到咩。
係能,數底邏輯唔好做唔到寫演算法。女人強項唔係呢啲,反而係分工,分項目。

所以女programmer就太多數玩data base,而唔撚係寫演算法。
你肯撚定未試過比啲女人用micro management 毒打。係你好撚唔得閒時,仲要上下午花時間寫你做左乜撚task。
唔知隻diablo 2重製會賣成點
要做果行先評論得?
篇文咪講左係共雪有兄弟會文化, 對女性唔友善,再出現性騷擾事件
好多單都係類似.大公司都有一兩件老鼠屎性騷擾, 再上級包庇..件事一揚就影衰晒
當有百幾個女性, 其他幾百個男性都係職場君子,
一兩個老鼠屎唔處理... 醜聞爆到全世界都知...全公司個名臭晒
揚左之後共雪又臭屎密冚, 成件事都係共雪處理有問題
加洲鳩噏多。

你話係德州我就信。
大學入面CS 都壓到性低,你又唔講,屌。
而家同你講CS咩?
講緊成間公司呀懞撚
訴狀指出,動視暴雪的女性員工必須不斷抵抗來自男同事的性挑逗。有一名女性在一場員工旅遊中自殺身亡,據稱她在工作上受到騷擾,並在公司的假日派對上遭男同事傳閱裸照。

成班仇女... 睇下內容先...有晒證據
有人因為男同事傳閱裸照, 女方自殺埋
唔知男女方咩關係, 不過傳閱裸照, 係構成性騷擾
老婆唔願意扑野,都可以告老公強姦
霉嘅嘢,你最好一隻字都唔撚好信。
只有
條女祼照傳開咗
條女自殺死咗

其他都未必係事實,西霉最撚叻係看圖作文。

正常人就心理側寫,佢就心理鳩寫。
上法庭講證據...
依家共雪唔配合州政府調查, 身有屎...
唔似一兩個老鼠屎咁簡單
柒碌,女人少讀呢啲科,咁咪搞到請黎請去都係麻甩佬囉。

間公司主力係寫game呀,請唔啱科嘅人入去做,做乜鳩。浪費金錢。

你成間公司100%都係讀CS?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞