性騷擾風波不斷、不提拔女性因為「會懷孕」,遊戲大廠暴雪拒絕州政府調查,還恐嚇脅迫員工

240 回覆
179 Like 12 Dislike
點會難分,你以為見科技公司就咁in 吓你點鳩噏就過到骨呀。通常係出條題目,即場考你,答唔到咪兜鳩你走囉。
講啫,無線日日鳩屈黃絲啦,你係咪信。

屌那星,西霉啲看圖作文都信。

好多單類似,吹撚到吖,比啲錄音帶出嚟,我都信呀,起碼可以講到把聲勁溫柔。片又冇,聲又冇,鳩噏乜都得。

第二件事,唔係果行,你點分析佢有幾多係屈。幾多係真。
你又噏乜春,碌柒,我講比例你又扯開話題去100%做乜鳩呀。

我講比例你又扯開話題去100%
never argue with an idiot
我邊度隻字講100%呀,低能兒童。

咁既然你間公司唔係100%CS
咁你個18%就唔可以apply落間公司度啦係咪?
咁當你公司最低男女比例個部門係得18%女人
計埋acct market hr 呢啲 拉番高過20%都好合理係咪?
屌你真係好撚蠢 咁都要逐樣解釋俾你聽
唔係果行所以食花生都唔得
客觀事實係發生性騷擾事件, 有條女死左,共雪工作環境對女性唔友善
得喇,乜撚都係假
我食花生咋,一定要完全了解件事咩
兩邊都唔撐唔得架?
比男上司性騷擾加上埋床
然後男上司再影埋相同成班狗公share
Office性騷擾本身已好大罪
女騷擾男定男騷擾女都係
仲要偷影裸照已唔配做人
上連登有時真係好攰
已經唔再係假膠的level
身邊太多正常人已經因為連登咁多分化
無左理性討論而唔再上
攰就休息吓先啦
我哋嘅敵人仲有好多類似嘅招數
我係唔會放棄,讓自己個地盤俾人架
上埋床就唔係性騷擾啦,係強姦,直接報狗啦,等咩內部調查,9成係唔涉及刑事先內部調查。
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞