見iphone13出咗,夢想係做發明家嘅我發明咗樣嘢,想巴打俾啲意見

411 回覆
324 Like 856 Dislike
同iRing有咩分別?
已經唔想個鏡頭凸出嚟
仲整多舊野再凸啲
對於我嚟講就麻麻地
如果可以整到好薄
再合落個case到
同鏡頭差唔多厚咁就perfect
今晚得閒用電腦tune下色先 再po上嚟
佢嘅design就薄啲同美觀啲
不過因為我主要功能都係想墊住隻尾指 因為成日長期拎住隻尾指已經有小小痛
如果遲d 賣到成行成市你一個崩都無得分
留名
其實MOFT 一啲都唔薄

入哂卡就厚到仆街
有放過褲袋呢個其實係version 21之前嗰啲version都發現到kick褲袋同埋其他大大小小嘅問題 因為佢fingfing下 但而家呢個version用左磁石 so far唔會唔方便

但仍然都會移位 但應該係隻膠紙垃圾姐換過隻好啲嘅無痕膠就解決到
我呢款都有用到用嚟固定等佢唔會fingfing下
留名聽日淘寶見到
你呢個問題都有人向我提過但已經盡量簡化哂 而家已經得返最基本嘅關節
可以係圓形或者梯形 六角型都得我試過畫過一次圓形 個外觀有啲講唔上嘅唔協調可能係唔襯電話本身長方形嘅關係
平時攤開就3.5mm 算接受範圍 但摺埋太厚真係缺點趁呢個機會話俾大家知 集思廣益下
係一個好好嘅旁觀者回饋有時自己設計唔會諗到呢啲出發點
都係講下笑姐個設計未夠好 佢抄咗都係蝕
iring冇得墊住隻尾指
呢個係所有iring都要面對嘅共同問題
MOFT就叫做處理得最好
我整到而家個厚度係因為用左3D print
隻材料硬度唔夠 如果太薄會好脆弱
假如真係做到product 材料改用鋁應該可以薄一半以上
谢了同志 明天我们会帮你出这个产品
Triangular?
老鐵的設計給力啊 666 skr skr
唯一的問題係太厚。
我只係普通人一個冇資金冇人手冇資源剩係得創意佢地有成本又take到risk 我冇呢個能力唯有盡力做我做得到嘅野
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞