見iphone13出咗,夢想係做發明家嘅我發明咗樣嘢,想巴打俾啲意見

411 回覆
324 Like 856 Dislike
同埋其實你用ring 你隻手指尾就唔洗放係個底到
放手指尾係底係因為冇ring 想hold 住佢唔會向下跌
唔錯

1. 太低技術你唔會賺到錢下個禮拜淘寶就有 專利都冇用

2. 你想食頭啖湯都要有推廣媒介 要有咁多鋪頭幫你上

如果你只係興趣想玩吓就放手去做啦
想法好好但科技水平未到
yes 佢果種類似布既質地
疫情之後返到屋企仲拎住舊野就覺得好多菌
所以如果可以清洗又快乾(好似鋁咁,用消毒酒精噴就乾)會好 d

btw g 持
覺得都可以但個軟墊好似有啲多餘
我冇用手指尾托過電話但都有所謂既"手指尾變形" ,連唔用電話既老人家都有所以唔洗咁擔心隻手指尾,要發炎既話其實加個軟墊同冇加差別唔會大得去邊,主要係重量問題
欣賞你捍衛緊香港講法呢樣野
我平時都用差電 1樓篇野都有用過差電
但有時懶得打字 佢自動選字俾咗充我我就照用
因為覺得台灣人都係咁用 意思都係一樣

不過為咗表示我嘅欣賞 我打10次差電以表支持

差電
差電
差電
差電
差電
差電
差電
差電
差電
差電
加塊墊係舒服好多真實體驗
攞外觀專利前先執咗外觀先
個hinge係鐵線冇咁易斷
無痕膠怕有機會受熱或用耐咗會「溶」
搞到有膠漬

btw,雖然舊野幾多餘
但因賞本地製作/自家設計
希望樓主繼續巴打俾心機改良

利伸:唔會買

可以參考下人地D多功能殼,好多都主力出口,淘寶可能搵唔到咁多

唔洗理樓上果D淘寶會有,佢地無喺大陸做過唔會明個玩法,我翻睇多幾次發現左有幾個問題
首先ring stand 習慣左喺中間位唔會喺個底,另外要開塊野出黎做支架呢個好似同ring重疊左,仲令到成件野厚左好多
至於有指尾墊市場上好似同無同類型product比唔到參考,但我個人覺得好無謂
我本身原意係想可以揀唔用ring剩係用墊或者相反 但而家反而俾人變咗感覺塊墊先係多餘
多謝支持
收到但張圖睇唔到
巴打知唔知iring其實好唔好賣?定其實case連埋配件先係消費主流?
多謝支持
我都覺得金屬係最好
好柒
好的收到巴打嘅意見
我自己就覺得還好 因為有磁力 所以掀下掀下幾過癮其實 但就有好多巴打話太麻煩
冇故仔 create唔到needs 諗唔到慳左雙手指尾有咩用
識玩 整舊咁撚易爛既野啲人好快要買過
如果係上面巴打post 果種無圖案iring 而家一般都係當贈品,批發一蚊都唔洗。 如果係貼上去果種近幾年比較流行腕帶支架同立體支架(即係一個氣囊支架貼個矽膠公仔)

吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞