見iphone13出咗,夢想係做發明家嘅我發明咗樣嘢,想巴打俾啲意見

411 回覆
324 Like 856 Dislike
多謝支持
已經正正經經咁返緊工
呢樣野係興趣嚟 就會幾窮幾忙都唔會停
三個月後淘寶見
moft 好污糟
消毒都冇用
好似會藏菌咁
用咝兩星期就冇用
樓主會唔會考慮埋清洗問題
太厚
冇錯 市場反應係真實嘅
好就多正評 垃圾就多負評
點樣係知道個結果之後改良同進步先係最重要嘅一點
你有哂片做足功課已經好presentable,比啲信心自己啦清,同埋你可以再開埋discord group問更多有興趣嘅人嘅意見,前題係要英文溝通到
見到都煩 摺黎摺去
所以真係每樣產品都有優缺點
moft 好污糟
消毒都冇用
好似會藏菌咁
兩星期就冇用
樓主會唔會考慮埋清洗問題
我覺得幾好喎
定價唔太貴都會想試
用開裸機
呢d對我黎講垃圾黎
女性可能有市場
以user 角度
個軟墊冇乜用
用耐左唔會次次都打開個軟墊

如果為左唔做普通ring
夾硬加個墊 反而本末倒置左
開咗個post大半日 負評佔咗接近7成 代表你講嘅嘢係有道理 不過都有3成人係支持/或者覺得有用 所以點樣去改良呢個設計令到更多大眾接受就係之後要做嘅野 因為就算樣嘢設計得幾好 冇人用都唔算係成功嘅產品
1)個扣用耐咗會唔會鬆?
鬆咗就打直唔到部機
2)用乜野貼住部機?如果整走佢會唔會有膠漬之類?
唔好拉我
充你老母
因為佢嘅質地所以易污糟?
如果我改用鋁或者金屬就會易清洗好多
老實講呢舊野個賣相真係唔吸引,另外太多折疊位通常量產出黎會好易爛,如果你係要賣貴既我建議你唔好做大陸market。個人覺得做個殼入面有埋呢套野個觀感會好小小,同埋如果你自己投資做呢舊野想做得起,最起碼要預20萬人仔。

利申:我喺華強北做批發好多年,以前有喺廣州攪過手機殼廠
其實每個人都會凹小小因為本身都係凹嘅 不過因為用電話而嚴重咗姐
send比幾間淘寶配件店
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞