見iphone13出咗,夢想係做發明家嘅我發明咗樣嘢,想巴打俾啲意見

411 回覆
324 Like 856 Dislike
唔係抄襲呢個底線會唔會太低
不如你諗吓消費者需要啲咩 然後解決佢地啲問題
好似我咁 我就打死都唔用phone holder嘅
1. 所有有塊膠片喺度嘅對我嚟講都係太厚
2. 其實硬嘅圈係唔太舒服
3. 圓形嗰啲好弱智
4. 要襯埋個殼

你去問多啲人 或者開個google form問卷睇吓身邊啲人有咩需要再去跟住設計啦

叫連尼住幫你del post啦
巴打睇得好準呢個demo的確有海綿易甩嘅問題 我會改用好小小嘅墊同墊痴實啲
多謝你嘅意見整埋case呢個提議幾好
喺連登如果你將發明家變做發明師有機會d人覺得你有gif圖有創意好多正評
有巴打提過打橫拎睇片會有呢個問題 塊墊打橫擺去解決呢個情況得唔得?
最底白色果舊野小柒 但支持
我覺得呢 iphone 背面點都係突 不如諗下可唔可以整到同鏡頭一樣厚度
支那啲山寨廠理得你有咩專利啦
原來未申請專利 等我一陣間申請先 然之後揼去Kickstarter 多謝樓主送個致富機會
我都有用過多謝你嘅意見同支持
即係同個電話case一體成形比起就咁加一舊野好?
你目的係咩先,或者user用你舊野既目的係咩

手指尾唔會痛?
純用magnet唔會好易甩咩
好大舊又唔靚
用途同平時果款無分別
如果就咁樣擺上kickstarter應該未必會有人課金
多謝支持呀
其實嚿野柒下柒下咁 我買部iPhone 13就係要型 痴嚿咁嘅嘢柒到連部機都唔想拎出街
收到
好快比人抄 仲放上嚟
呢條嘢佢真係整得幾薄
我覺得呢啲嘢最緊要
1.多功能(拓住+stand+???)
2.夠薄
3.夠方便
4.夠靚仔

盡可能做到一個step就用到,唔一定要拓手指尾,反而係因為本身hold唔實部機先會用手指尾拓住

外觀方面除咗設計,用料同配色都好大幫助

MagSafe 都幾實喎
係 經過呢個post我發現好多人傾向鍾意同case一體成形多過獨立加舊野去電話度 呢樣係我之前冇預計過嘅
收到
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞