[mnet選秀] Girls Planet 999 討論區 (8) 次輪投票9月18日上午截止

1001 回覆
4 Like 4 Dislike
如果韓C不幸入唔到下輪你會點
始終K group競爭激烈
推到咁點會入唔到呀
做牙clean dancer
你傻閪 confirmed
認真得top6穩陣,得翻兩個位
maya私心入到,得翻1個位
職業妹妹都未必穩 佢今次表演機會比韓c搶哂 個鏡頭都好似未影過佢咁
主舞未到舞白的話更加唔會到韓c啦
我估bora會爆上來,7 8位真心激烈
mnet: 我今次冇造票啦 (我cut哂你鏡頭咋)
人設黎既啫 而家要好聽先做得主唱既咩

舞都跳錯
我覺得bora 會過到 猛車邊 上集咁多幫人鏡頭
其實Rap真係睇天份, 無天份點練都去唔到一個高水平
不過, 48果時好明顯Mnet係唔睇重Rap, 二公連一個純Rap舞台都無, 好幾個Rap得好既二公前都出左局, 唯一叫做Do ah可以捱到三公既Rollin Rollin 呀純二公個Rap其實都比Minyoung差好多
最多係鋪定條路比導師救
Mnet推韓C個力度其實可能算係選秀節目中入面最誇張, 佢咁都唔第一真係班真選秀粉睇穿哂Mnet技量 就算真係比佢出左道都真係可能會累成隊
今次又有得救咩?
有 每組三個新嗰四首歌 有三首係7個人跳
Chaeyeon d人都係咁丁啦
因為比哂機會韓c表演但都係無咩特別
Chaeyeon其實到依家仲未做到Soyou係48同佢講既果番說話, Soyou當時話佢未完全有自信同鍾意自己, 覺得自己好好! 到呢排睇佢係Street woman fighter 都係一樣 希望佢再有突破
咁K組好難揀救邊個
講清楚邊個chaeyeon先
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞