[mnet選秀] Girls Planet 999 討論區 (8) 次輪投票9月18日上午截止

1001 回覆
4 Like 4 Dislike
點算….
沉晒船….
係咁loop條片….
我竟深深的愛上了三年前的柳多戀….
芮英真係好女團樣
好想佢出道
CHING應該去IVE

去錯地方
ririka越嚟越有nako係pd48個劇本嘅feel
唔通會係今季黑馬
同唔同意sin…
你係咪想同天巴爭做鎮post之寶
邊個?
其實第二個Misson出場先,又重點想Promote果堆係好大作用,一係就係Mnet想捧既人,二黎就真係制作組可能見到真係好有能力想提佢一把既選手 101 Kang Sira同PD48 Han Chowon 就算係例子,當然要本身有能力爆到上黎先,Chowon第二次直接爆到上第9
所以Bora同文哲呢兩個係下位圈應該可以受惠到,爆唔爆到上去就睇下路人會唔會幫佢地一把!
反而原本Cell 5-8果堆又係第二集先出果堆就會變到好危險,大家見過48第二次真係出現好幾個跌好多,當中Moe,Miyu,Eri 都係第二集出加冇咩鏡頭
而家睇,Doah分分鍾都有機會第二次 就Out
IVE歡迎你
係同金秀妍撞
前幾個po我先柒咗次
-.-
文哲唔好玩啦
佢嘅努力足以令佢生存多round
但係佢嘅外表唔容許佢繼續存在喎
韓c存在感係0 目前為止最深刻係記得佢做隊長幾好之外都唔太記得佢做過咩
外表嚟講馬面mix應該第一個要out
本身覺得Bora唱SSFWL嘅時候唔係特別優秀,但係連續兩次mission都明顯見到佢leadership嘅魅力,最後都係投咗比佢

我對唔住瑪雅
直拍版計秒數
韓C 站中間60秒冇走雞
咁文哲實力同個樣點都一定比馬面強
呢幾集存在感都好強
以C組冇咩勁人黎講,佢一定入到下round嘅

不過我唔會投佢咁解
以外表計喎

99個最樣衰一定係馬面
練習室版本ssfwl巧聽到標咗兩滴眼淚
咁都唔特別優秀,唔好玩啦
唔止,除左中間少段,就算唔係中間佢都企係前排位。
如果導師係公平既,應該係中段就要佢改動編舞,而家偏幫到離譜。
C組前9有好幾位都似梗左
沈蘇符陳蔡徐
樂華會唔會課金谷周心語
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞