[mnet選秀] Girls Planet 999 討論區 (8) 次輪投票9月18日上午截止

1001 回覆
4 Like 4 Dislike
留係JYP都會入Niziu喇應該?
浪費左niziu三個練習生都曬左 我覺得
Mako唔入韓團嘥晒
帶左口罩又幾正
唔戴都靚
https://youtu.be/HnFyPAMddww
佢劣化得幾勁 唔知係咪妝問題
keep得住18年個樣話唔定我會pick
都係咁淫
日本睇樣唔睇實力 mako浪費曬
其實柳多戀係有dance同vocal實力 而且佢身材係幾好

顏又唔係唔得 但係佢宜家個妝髮好老積同路人feel 似足以前高位淘汰啲普通高妹

仲要一公賣慘 玩話比老師知 最後舞台仲要同埋另外兩個警犬慰安婦一齊表情用力過度
但日本團有mako做隊長安心好多。
個妝髮冇出事 keep到舊片個樣 同埋冇咁出位又表情失誤嘅話
佢個實力同埋啲外在其實應該可以頂到三公

啲舊片係幾正 不過濃妝豔抹整cheap左個樣
hold 住三個日本練習生唔放入日本團,重浪費。
以前包面啲
呢家尖撚到高海寧咁
以前咁Q而家個樣淫咁多
佢以18年嘅樣入嚟話唔定出道位都有佢份(認真)
pure到出汁 身材又好
唔知幾時開始刻意賣弄性感濃妝豔抹 搞到個樣宜家又老又殘
我可以做三年前嘅佢嘅打手
宜家就不了
係呀!坂本舞白咩嘢風格都得,如果入NiziU,仲可以返日本發展,但佢99年12月生,而山口真子係01年04月生,都差1年多,而Miihi同Rima 都04年生,差距更大!四個都係157-161cm!

舞白同真子咩嘢風格都得,適合韓團,真子喺Nizi Project就表演過男仔舞女仔舞,仲顯示領導才能帶住班素人比賽!舞白喺GP999同様各風格都得,同樣有領導才能!

JYP 女仔練習生算係最多機會出道,相比另外三大!不過有時都時也命也,出道組一訂好,就練習生大逃亡,怕無機會出道!下年二月JYPn實力都好勁,仲有一個秘密武器未公布,就係Lily M,佢可以用自己Style去唱人地啲歌,楊菊花親自氹掂佢亞媽一齊氹佢過檔,但佢堅持揀JYP!Somi離開,ITZY出道組加人,佢(02年)同Yuna(03年)係侯選,但已有主音同英文擔當Lia,所以揀Yuna做Visual同忙內(JYP 女團傳統)!所以如果今次JYPn無揀佢,佢真係浪費5-6年青春,又會好似舞白咁離開!
你係jyp到做?
主修JYP管理學
三大啲trainees動態都有留意,例如喺SM浪費10年青春嘅Lami可能去Statship同張員瑛一齊出道!
她很正式
你班撚屌第日多戀出左道唔好含住黎追呀
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞