[mnet選秀] Girls Planet 999 討論區 (8) 次輪投票9月18日上午截止

1001 回覆
4 Like 4 Dislike
再反光我一定打柒你
點會
有邊個care你香港人點睇
以為你地嗰幾十票真係咁大影響力咩
佢企center真係唔得
浪費晒

經天清保佑應該可以順利淘汰轉行做編舞
本身仲好期待vvs 聽左50秒之後有啲失望

繼續彩炫加油 即使有CJ爸爸支持你都要努力出道

https://youtu.be/augoPdQM6fQ
過去隔離swf啦
韓國人都一樣 而家無人睇啫
出左道咪係theqoo pann俾人攞番出嚟囉
同埋想要支那市場有支那人係無特別優秀
有邊團人氣top係支那人?
C組只pick港女同未表態台妹
其他真係投唔落手
支持FNC台妹許念慈
有CJ爸爸 唔使努力都出到道啦
公道d講,睇下最後係咪空降再抵制佢啦
如果show到佢有實力嘅咁入group都冇野好講
(雖然仲未睇到佢有咩野贏到其他人)
呢個正 睇ice cream 先知有佢
道理我都明
但sorich真係好型
入中國人都係要個識普通話既上大陸節目方便宣傳啫,但而家韓團上唔到電視,等於廢咗個人,真係無必要保c組位。
其實pr應該揀3人組
佢咁全能dance rap vocal都揀得 又多d鏡頭
還掂下round都係foul 博一博話唔定贏到benefit翻身
而家去多人果d組又隱形
其實我覺得識揀應該揀3人組 多啲鏡頭
嗰幾萬福利票都唔算太大福利
反而多鏡頭網上觀眾睇完俾你吸引到投你先好
Gchi la 光咁撚醜唔反對唔住自己
牙光今集眼線畫長左對死魚眼無左係順眼左好多
3人入面最shape係佢

LM睇下星期耶蘇
好撚唔衛生 係咁食手指 中硬武肺 之後退賽
唔好咁講只係未去到top9既level姐

不過再唔突出少少應該會跌返出黎

利申:fans
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞