[mnet選秀] Girls Planet 999 討論區 (8) 次輪投票9月18日上午截止

1001 回覆
4 Like 4 Dislike
唔出聲都有機會係政治冷感嘅支那人 大陸護旗百利而無一害
衝出嚟出聲嘅小粉紅警犬慰安婦都仲pick有咩好講?
射落海三寶 pr tammy 家儀
條友引戰狗嚟
想學牙符亂咁屌人博出位
咁你不如唔好睇有中國人既節目啦,又要睇又要政治審查,睇得咁辛苦.
佢紅左遲早都要表態架啦,咁你不如唔好追,眼見咁多去韓國發展既都返去奶共,你仲有呢啲政治冷感既期望真係好天真
我寧願射晒落海 比啲低位 or 台灣人
都唔會射比個高位警犬慰安婦
https://www.youtube.com/watch?v=kN7VFaXVkG4&ab_channel=MnetK-POP
上round fiesta 其實芮英應該要爭做vocal
希望佢捱得過呢round
不如咁問啦 你pick個警犬慰安婦仲有咩藉口想講
https://www.dcard.tw/f/entertainer/p/236718047
https://www.dcard.tw/f/entertainer/p/236722857
咁你咪撚睇啦
pr 牙黃 周心語
我嚟睇有真 又唔係睇支那狗
反正出道都唔會追 點都有件蘇芮琪警犬慰安婦係度
好過有啲人pick完警犬慰安婦仲死撐
話過呢度反光仲出力過反警犬慰安婦㗎啦
點解係籍口你既價值觀強加係人身上就話人係錯.我就純粹睇節目來pick人,無特別去做背景審查,跟住你一句飛埋來我真係呆撚左

我勸你都係唔好追呢個節目,出道組好大機會都會有你口中講既人
冇藉口咁可以完全封鎖得
永井愛実我都有pick
其實佢揀Rap最好,可惜佢拎Pass最後一隊冇得揀反而另外個日rap琴音今次表現唔係幾好反而爆咗愛実出嚟,KCJ三組J組rap最正
mnet搵埋咁多呢d女參加
個節目本身佢都要杯葛啦

又要睇埋一份 但又係度屌人 幾好笑
佢勁驚
佢地一早自認左係KPOP藍絲真係冇得嘈
Mnet 應該自動放阿東同有真一組
真係幾癲kpop藍絲多過現實藍絲
Pick完條女日日叫你中國香港人
不過mnet醒水嘅應該要foul哂呢班
如果唔係韓國都俾人抵制 就好難紅埋海外
我兩個都反 不過無人理我
佢嗰下ice cream ~
油膩到我唔敢睇
官方仲要replay
每組foul 10個真係益哂c組
K組實力高咁多但 c組真係r爆頭都諗唔到8個值得留
myah冇啦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞