[mnet選秀] Girls Planet 999 討論區 (8) 次輪投票9月18日上午截止

1001 回覆
4 Like 4 Dislike
佢係LIPBUBBLE經歷過啲咩
解散左之後想重新出道….
諗住扮性感扮girl crush 吸引fans….
點知表情扭曲 個妝又顯老…..
直接一輪遊….
但k group個肥妹鄙視人唔夠班反而rap得仲難聽
應該係話LIPBUBBLE解散之後經歷左啲咩….
我講多d 好冇?
係咁追擊裕
睇三年嘅戀B唱臉紅的思春期嘅歌就心情好好 充滿能量
你連三年後的屎都不敢吃還好意思說你愛她?
你不是她的打手嗎…
為什麼說她是屎…
整體編舞走位隊型唔差,前中段有3、4、5 小組,後段有返三個三角形同9人單排群舞,配合返首歌既節奏帶動氣氛至高潮
RAP PART前每人都有聚焦點令鏡頭分配正常,主要問題係RAP PART>左右兩邊隊型DANCE BREAK以至9人結尾Kim Da Yeon都企Centre咁濟,前後對比之下加上聰明既Mnet分鏡剪輯,結果弄巧成拙變到好似8個伴舞同顯得佢貪心。不過以結果而言,呢集有齊故事線同舞台鏡頭量入三公問題不大。
如果RAP PART 同 DANCE BREAK 分配比其他隊員感觀會好好多,表現出編舞能力之餘又有為人著想既品格,而唔係呢家既輿論兩極
BTW 睇完舞台全景後覺得ICE CREAM組係LED背景、打燈變化都比其他舞台做得好,如果分PART同群舞整齊度改善一下就更好
金惠林唱歌係OK,但份人,一公想張part 最少既分比個李伊蔓,宣布拎PLANET PASS時睇得出同CELL 隊員都唔妥佢
唔知佢有冇睇返之前既集數,二公都仲想爭做隊長,比佢做到仲大得了,見到台妹家儀對比上次選隊長開心幾多就知咩料
啱啱睇孖妹直拍覺得比想像算好啦
跟手睇下胖妹直拍 一睇不得了 難聽到仆街仲夠膽話人
佢一公嚴重用力過度喎…
Ririka 舞白 May
J 3 pick
而家黑髮都好D
之前金髮根本係工人姐姐
Dance組可以觀賞混合版,應該有完整版既三分之二
https://youtu.be/M_InIMSAYzI
https://youtu.be/l7wWkZHh6I8
表情管理緊係Fail 啦,不過平心而論佢唱功係OK,修音少既初舞台評測黎講佢唱跳算穩
根本佢 dance break 講完ICE CREAM 之後繼續企C 企到尾根本講唔通
其實韓國同其他地方有冇人屌鳩佢?
佢連唱都好用力喎…
唯一優點只係高音個part好過金世正

睇完佢唯一感覺就係佢好想表現自己 所以所有嘢都用力過度
冇啦 個個都fall for Mnet Editing
自己企C企足半首
https://www.youtube.com/watch?v=RX2eLus9qvk
仲有ENDING POSE (2:31)個下 chok 頭真係頂唔順
得佢自己一個chok
佢啲表情又係完全唔得…
唔知點評K1出嚟
比起兩年前nizi project嗰期靚咗唔少,而家無咁覺鬥雞眼。
而家先知原來佢係niziu project啲人
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞