原來阿拉斯加係俄賣比美國

353 回覆
54 Like 296 Dislike
香港人應該要親俄咁先制衡到支那!
依家冇以前有啊麻以前有冇得開賭場呀,而迪麗熱巴已經出左黎好耐啦wo,期間都有集中營
都叫你去新疆望下
華僑咪就係你國人囉,緬甸華僑多數係雲南福建廣東廣西四省,即係你都係被同化既越人後裔,不過多咗啲緬族血統咁解。
係囉
屠殺印第安係過去式
迫害維吾爾人係現在式
賣咗先有足夠資金, 殖民非洲
你屋企幾大呀
分別在於意圖同埋係咪有系統
唔friend到連自己表哥都唔救,搞到人哋冚家鏟.
咁納粹都會安排你去模範小鎮同隔都既
咁你去到大陸會唔會比人安排呀
成班cctoy 歷史學家
講下
咁咪係囉,依家咪比較緊兩樣野囉,咁你用現在式既印等安人開賭場黎反駁我做乜柒呢?
咁你講哂,全世界都係非洲人啦
納粹搵埋國際紅十字會去猶太人聚居點參觀添
我都係套用你邏輯咋

印第安人而家仲開緊賭

咁證明美國政府都幾仁慈吖
Tom clany係The sum of all fears本書講過當年啲紅番最鐘意割黑鬼頭皮,你地臭閪蚑那對依啲人民內部矛盾有乜意見
容許你繼續存活,就證明咗黨係有幾偉大
大概係你殺佢地既目的係?係想征討驅逐佢地,將佢地趕出呢片土地,定係想清空呢片土地上大部分人口。令呢片土地歸屬於你。美國人屠殺原住民多數出於報復同起震懾作用。務求令佢地離開呢片土地。好似霍賈利大屠殺咁。而清洗就係人死地留,你國人想將大部份維吾爾人清空,方便移入漢人移民。有意圖咁減少對方大部分人口,但未去到趕盡殺絕既地步,諗住同化剩餘嘅人口。好似加利西亞-沃里尼亞大屠殺同斯雷布雷尼察大屠殺咁。

有系統即係好似有晒計劃咁清空某地區大部份人口,有長期目標。簡單啲講係咪有目的同計劃清空當地人口。好似加利西亞佢地就係烏克蘭人有新諗住殺絕當地大部分波蘭人,等自己成為當地人口主流,而斯雷布雷尼察就係塞爾維亞人選擇有計劃咁清除當地既穆斯林成年男性。不包括女性同小朋友。
你個講法好矛盾
國土大相對容易有資源
至於人口1億唔算少
日本都1億多
宜且俄國人口仲要集中係西邊 形成大市場
可惜人窮
無人地方開採無咁多阻礙
佢經濟搞唔起 同運輸成本有關
俄國無咩港口
好多時會結冰
有寄過野都知水路運平過陸空運
再黎中產形成唔到
沒有內需引擎推動
所以中國近來想搞第3分配
其實係想制造更多中產
為其工業提供市場
咁除非你係土生葡人,如果出自中國南部漢族既話可以肯定全部都係。當然如果你係少數民族好似壯族瑤族咁,咁佢地咪唔係囉。
安排晒喇,如果唔係新疆點會三步一哨十步一崗
全世界都係猩猩啦,唔洗講啦
so?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞