原來阿拉斯加係俄賣比美國

353 回覆
54 Like 296 Dislike
我話希望你哋唔係借反美捧支喎

你唔係咪得囉
所以美國衰在有苛待過原住民,你國就係種族清洗維吾爾人。你應該話美國係征討唔肯效忠既部落,而你國係冇差別咁抓拿維吾爾人入集中營清洗。明明係你國誇張啲。
我同你咪就係被同化既後裔囉
你點比較出黎架屠殺印第安人都比你美化到咁你玩哂啦
啦,你咋,我冇呀,你同你國咪痴埋黎啦
主要係生活上既唔適應時欠缺照料關懷導致疾病發生,加埋佢地係被強行送入寄宿學校,應該冇得番屋企。
點冇差別,冇差別的話迪麗熱巴捉左未?條街啲維吾爾人捉左未?印第安人就真係無差別咁殺啦
比喻啫,所以咪話美國最衰係有屠殺原住民,你國就係種族清洗維吾爾人,兩者嘅罪行等級咪等於好似過失殺人同謀殺咁。
收咩番
賣左就賣左架啦
咁我信九指巴你唔會既,其他人就唔知喇
其實搵到,但日本人話希望有更高效方式挖油先開採
你算啦,香港人同澳門人咪又係大部分由南粵遷移過嚟,除非你吹到你自己係土生葡人,血統上咪少啲囉,但咪一樣係通婚混血。
咁你咪搵你哎吔老竇李家超,睇吓搭唔搭到路入去再教育營渡假囉
朱智賢
佢話佢唔係中國人來
極晝唔係人人頂到
我好似冇美化過美國人既行為,我只係話佢地係屠殺同征討原住民,唔係好似你國咁種族清洗維吾爾人,講事實都叫美化?
嗰啲係留嚟做樣既,抓來做咩?無論係城市同鄉村都俾人一家一戶咁抓入去,黨員同校長都避免唔到。佢地犯咗啲咩罪?原住民肯效忠既冇殺到,不肯效忠既就征討驅逐。當然屠殺婦孺呢啲係有發生過,但同你國呢種無差別拉人有系統咁利用集中營清洗人口既行為,始終是蚊同牛比。
中國澳門人
我阿爺係緬甸出世既華僑啫係至少四代唔係支那人,再上我就唔知
咁你幾時去美國做紅番獻自己塊頭皮比人
你點定義屠殺同種族清洗先
迪麗熱巴啲統戰對象都攞嚟講?

你咁講

印第安人而家都有好多生勾勾喺度開賭檔

邊有無差別種族滅絕呀
你不如去新疆行下望下條街有幾多維吾爾人啦
按照你條臭閪蚑那賤蛆既邏輯,二戰完結果時納粹德國仲有1200個猶太籍德軍,所以納粹無無差別屠殺猶太人
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞