信用卡討論區(108)走先啦係咁先啦

1001 回覆
4 Like 3 Dislike
東亞批卡慢到喊,成2個星期
想問吓BEA同SC如果去買apple gift card係咪都可以食迎新?想買iphone 食盡啲迎新
而家係citigold account,有個月月增息支票戶口。近排見citi 有張citi plus,係咪每個月都有息。咁其實邊個息高
你有citigold就唔啱你
plus個高息上限30萬
Thx 好人一生平安
我無呢張,唔知佢網上銀行有無得換現金回贈?

剩係可以pay with points
岩岩伶到張 citi rewards 諗主買iphone 食迎新

個迎新係2個月內 簽8000
點知張於個額得7000
咁少學生卡?
唔係
不過 姐係今個月簽7000
下個月再簽1000就搞店
但佢迫我分開好煩
今個月7千買iphone
下個月1千paywave 個D好易用到
反正迎新都冇咁快回比你 一個月同二個月簽完都冇乜分別
去食錢機 入1000 cash 落信用卡, credit limit 就會 7000 + 1000 = 8000

不過唔記得 citi 係即時 or 下一個工作天
哦 原來都重有而招可以用,唔該你ching
咁我唔洗咁煩
簽完即刻入錢囉
係冇得一次過麻煩d
想請問一下大家知唔知hsbc 新個個apple pay offer
幾張卡夾埋先簽夠$8000得唔得?
條款寫「若您名下持有多於一張合資格信用卡,我們會將該等合資格信用卡的所有合資格簽賬合併計算,以釐定您可獲享的額外「獎賞錢」。」
係唔係即係可以
可以呀
早又唔出,18 號先碌咗皮幾嘢
想問下你地有冇試過申請卡係咩moneyhero,里先生果d拎優惠?
想開左卡買iphone,見佢地做緊citi回1500apple gift card好似抵過其他卡既迎新
佢地要幾個月之後先會俾張gift card你
你最少預兩至三個月先寄黎
耐既半年都有…

通常你自己都唔記得左既時候就收到信
花旗啲推廣越黎越似恒生
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞