Xbox Series X/S 討論區 - 淘撚與狗不得內進(16)

1001 回覆
10 Like 4 Dislike
笑死咗邊個
Also available on pc
隻破曉傳奇xbox版唔支援smart delivery
bandai實體碟嘅做法係直接一盒兩隻碟
如果有fd仲用緊x1未升級可以夾份一人一隻
可PM邊間鋪嗎?
葵廣都係得1間game鋪
我比較想知 , 你點 PM 到佢
作為一個神粉 咁既 Lineup 真係得啖笑
講真咁同直接宣佈神5贏咗有咩分別。
令我地班神粉 totally no mood to 捱夜睇Showcase 嗱,我又分析下 首先Forza,唔好玩啦 賽車野,GT7穩陣

閪佬,,如果係GEARS就有可觀性(順便可以報上次ga仇)(不過算啦,過兩年又會見到面) 我真係冇睇過呢隻野..蜘蛛仔夠WIN,又然

最後一隻,我連名都唔記得 我地出UNCHART REMASTER練下is ok,又然

加上我地4大尖刀 GOW,GT,TLOU,蜘蛛仔 加上關鍵王 GOW.. 根本場場大勝,,,,

贏就一定..係睇下破唔破到總銷量.咁一面倒ga比賽,我冇興趣,大家2023見

P.S.比d咁ga對手神5..is侮辱..哈
心靈感應
搞錯呀講完就帶埋人行啦

GT 撚唔會玩 forza 依種玩具
walk in啦,我都係walk in 先買到
the club 有貨
4578 2張games
X 機呢個價值得
好似大貨到
Horizon新作

Forza Horizon
用埋d club 分減錢 都幾好 食少骨過垃圾官網store先
想問下我用電話app 轉左美國區之後down左skyrim落電腦,但係電腦應該因為香港區冇呢隻game而開唔到,可以點搞?
你down xbox360版?
試下電腦轉做美國
得左了 唔該晒
係the club買,定等官網有貨好?
等得咪得
官網好耐冇貨一係等halo主機
原來官網都要食骨 12個月game pass
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞