Xbox Series X/S 討論區 - 淘撚與狗不得內進(16)

1001 回覆
10 Like 4 Dislike
成個星期都係乜柒都冇貨正一垃圾ms hk,乜都冇就執柒咗個網佢啦屌
各位大哥, 冇xbox機想join會員食升級大法, 係唔係咁玩?

我之前系直接買1年x3 + 10$升上去
無機洗乜join 3年+$10
我晌佢官網見到嘅都唔係for Xbox,不過我諗我去Amazon 買都好方便,唔該晒巴打
啲commu係真係好odd
兩邊打緊然後話停戰約出黎食餐飯
因為用大法平過用game pass pc版
無game長玩咪睇啱先join嗰個月
成日有$10 優惠喎
睇動畫果啲可以直接上網攞算
你睇左都唔會搵到
好難搵
$10 三個月唔係成日有,而且如果做緊 $10 三個月 promote 嘅話,三年金會員加 $10 升 ultimate 會變 38 個月

所以最簡單就 3 年金會員加 $10 上啦,其實唔差得好遠,不過之前公布咗香港區今個月會減價(傳聞係月中),唔急嘅可以等多陣
等等下又下個月
只不過減完之後唔知仲有冇$10大法🥶
減完價後真係冇 $10 大法咪變 $79/$119 升囉

再講多次,而家最抵個玩法其實係金會員 1:1 咁兌換升上 ultimate
除非兌換率大改唔再係 1:1 或者 upgrade 上 ultimate 個價大升,否則打爆三年個價應該唔會差得太遠

而且 FH5 同 Halo 排緊隊出,個人覺得 $10 應該仲會維持多一陣

頭盔 : 以上純粹個人 9 up 推測,價格可升可跌,咁多位巴打自己衡量風險
全港都無貨
有無巴打買到,分享吓體驗?
外國可能都hold好耐先出貨。
如果等得,可以試吓amazon
Spongebob靚D
想問下 $10 大法係咪點買 Game Pass Gold 都升到試去架?
用開 P$N 用 game pass 好似好複雜
10$只係吸引你用game pass 隨時話取消都得
所以先話買3年金會只再用10升上去game pass
所以問係咪 Carousell 買 game pass 都可以用 $10 大法
你就咁買gamepass冇左10$大法
Oh sorry, 我指 Xbox Live Gold
岩岩今日開箱,名都未記到
想問下解左成就果時個Xbox logo有冇得調位?

有時解左成就,但毎通知就擋住左d字幕
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞