Xbox Series X/S 討論區 - 淘撚與狗不得內進(16)

1001 回覆
10 Like 4 Dislike
手制啲電用得都算快 大家會唔會手制叉電?
2kfun啦,跟官方promotion
+1
應該係server 問題
今日好多人都係咁
+1
今個月上半月XBOX Gold港版就送XB360版本嘅SF IV,知唔知下半月係咪送XB360版本嘅BIOHAZARD CODE:Veronica?
入左兩粒2a叉電,可唔可以插USB叉電架?
咩叫鵝頭
入唔到code有冇人知點搞?
呢隻
係咪gold live下星期先減價
有冇人知game pass PC版要點樣轉美國區, 試哂D方法Xbox個app都唔識轉過去(D game冇多到),但Microsoft Store 就秒轉
首先你要dl 嘅係gamepass apps
啱啱試咗:
入條code ->出reject -> del 最後一位digit 再入番 -> loop到冇error , 禁Next
如果出 error page 重新再loop
啱啱入咗兩條code
PC 得Xbox個app , 唔見有Game pass個app, 轉美國Store都唔見有

想裝game入電腦玩, 唔係裝去主機度
裝個 game pass app 落電話度,轉區,跟住睇中邊隻 game 就揀 remote install,睇下有冇得揀 install 落去你 login 嘅 PC 而唔係 console 度,試下咁得唔得

利申 : 冇 PC,以上方法我冇實證過
我試下你個方法先 thanks
Xbox 香港 360 個賣場有問題,應該十世後都唔會 fix 㗎啦

不過 Xbox 地區可以任轉嘅,想拎埋十月金會員 free 嗰隻惡魔城,你可以去主機設定度轉區,restart 完再拎

或者 login 用網頁拎
https://www.microsoft.com/en-us/p/castlevania-harmony-of-despair/bzs1294v9fq3?ranMID=24542&ranEAID=TnL5HPStwNw&ranSiteID=TnL5HPStwNw-d7QppQKJqx2YiliotvoZNg&epi=TnL5HPStwNw-d7QppQKJqx2YiliotvoZNg&irgwc=1&OCID=AID2200057_aff_7593_1243925&tduid=%28ir__61wr1fxz3wkf6gpn1ah0e2el0e2xrqi0i90ozowq00%29%287593%29%281243925%29%28TnL5HPStwNw-d7QppQKJqx2YiliotvoZNg%29%28%29&irclickid=_61wr1fxz3wkf6gpn1ah0e2el0e2xrqi0i90ozowq00&activetab=pivot:overviewtab

我懶得轉區通常都用主機內置個 Edge,連 login xbox account 都唔駛
2A 電芯唔可以經手掣叉電
想邊玩邊叉就買官方 charge and play kit
正解 我都係咁樣入咗 要係咁試
點樣入唔到
Wow 勁,咁係唔係要成日望住有乜出?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞