Xbox Series X/S 討論區 - 淘撚與狗不得內進(16)

1001 回覆
10 Like 4 Dislike
你無用過$10大法咪得
不可以 要專用鋰電
我都仲有2個月到期,睇過教學 如果無$10大法,都係正價俾$119 升級我接受到
都仲有兩個方法嘅
無咁抵嘅方法係舊account買完金會員之後用$119 (正價)升級去XGPU。

抵嘅方法係開新account,買完金會員之後用$10升級去XGPU。
之後login 呢個account,再將部xbox set做呢個account嘅常用機。
咁你就可以照用返舊account,但用到晒XGPU嘅福利。
原來先$119,咁點都買夠2年gold live再升上去
暫時玩住xbox one x,唔知幾時先買到xsx
第2個方法學到野
我都好想知呀,我有一張😒
據說有效期一個月,唔肯定。
但都睇你敢唔敢搏。
因為我早兩年買XBOX ONE嘅時候送咗啲PASS,
我過咗佢標明嘅期限半年多,都仲兌換到。
到到都要食埋ultimate pass咁上網教買3年gold pass +10蚊變ultimate 都好難用到
你可以買兩年,再入骨
原來可以用左10蚊再入passthx 巴打
我唔肯定
因為我一開始就join咗會員,佢所有save都自動搬咗上server, 所以邊部機開同一個account, 都駁到進度
當然講緊部機一直有聯網啦
ikea
巴打,3年金會員大約預幾錢可入手?
我之前用左$1200,向pixxx.com找店。
The club返咗xbox s
我本身入左半年unlimited
最近買左兩張一年gold
入晒佢依家變左下年9月到期
究竟邊度問題?
正路$1200左右啦
但如果真係想平,唔仲意做淘撚
淘寶係有啲再平啲
大概800左右就可以有3年
不過要小心揀,因為有啲係你成個account俾佢幫你入
有啲就係俾啲巴西區嘅code你,你兌換嘅時候要用VPN先兌到

簡單一句,搵啲有信譽得嚟,佢係俾code你自己兌,仲要係香港區都兌到嘅

不喜請輕力插
先後次序唔錯得㗎,個兌換率有極大分別
一定要入咗金會員先攪 ultimate
So 9 sad…
如果existing係XGPU會員,再入金會員code, 佢會按會員code嘅價值兌換,延長你XGPU日數

如果冇記錯,一年嘅金會員兌換到4個月左右嘅XGPU
你入兩張,大概延長到9個月

正確嘅做法係要等你XGPU會員到期喇,先入金會員code, 再買一個月XGPU會員升級
咁先至變咗25個月XGPU會員資格
加入 Xbox Game Pass Ultimate 之後,您可以繼續兌換 Xbox Live Gold 和 Xbox Game Pass 代碼。這些代碼將會根據下列轉換表,自動轉換成 Xbox Game Pass Ultimate。轉換率可能變動。
代碼顯示…
您會得到…
1 個月 Gold 會員20 天的 Ultimate
3 個月 Gold 會員50 天的 Ultimate (1 個月以上)
6 個月 Gold 會員79 天的 Ultimate (2 個月以上)
12 個月 Gold 會員4 個月的 Ultimate
24 個月 Gold 會員 8 個月的 ultimate

正確係到左期,入Gold 再升級 ultimate
原來衰左
好彩用政府錢
咁當我2022 完約仲有$10 轉unlimited 既話
係咪可以再買gold 轉呢?
RIP
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞