Xbox Series X/S 討論區 - 淘撚與狗不得內進(16)

1001 回覆
10 Like 4 Dislike
Gears 5 我覺得無以前1-3咁好玩喇 當年晚晚4對4 勁多朋友玩
我琴日問全線無貨
我見game pass好似有, 煲完5再1234玩翻上去

轉 game 唔洗load就入翻之前玩嗰個位好正
PS4我都仲有好多GAME未清
XBOX S + GAMES PASS 用消費卷 $26XX 買黎清舊驚真係一流

睇下下年都會唔會多D大作先賣S 轉 X / P5
本身話 22 先 ship out
今日就 ship out 左啦
我都係
重陽有得玩啦
2000fun都話唔會開訂
我玩到階段5,幾好玩,係劇情有d on9
主角天真on9,冇正常人的情感
有d任要你睇動畫拎code先接到任
但好肯定一定冇toa好玩
香港買的g923用唔到係xbox series?
佢有冇出另一款for xbox?

其實買g920都得,
平一千,所用技術一模一樣/無提升過。

我上年英國Amazon買g920,
之後Taobao買架
tales of arise,不負週年作既期待。

王道JRPG。
岩丫 三年除番開先一百蚊鬆d 一個月 等買ps5 pro/slim
通錢唔使錢既野我反而會打唔爆
Dirt Rally 2.0 用手制 好難玩 有冇手制教學
弱智m$
好on9
想要20週又冇 想要fh5又冇
好啦咁 要個普通紅色都冇
唉,有好牌都唔識用
昨日買左s機,佢跟機有張3個月pass,係咪入完2張一年金會員卡之後先至入張pass再俾10蚊轉qpu會員?
台灣買算啦
買完金會員 再買10$ gamepass 升上去再入送果張gamepass
點買 ? 露天 , yahoo 個d ?
轉運乜都買到
想問手制/耳機係咪要上外國網自己買?
Microsoft 網站好多都話無貨
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞