Xbox Series X/S 討論區 - 淘撚與狗不得內進(16)

1001 回覆
10 Like 4 Dislike
玩緊 Farcry 6 XSS 都好順畫面好靚
想問有無人用xbs 推27吋2k 144

順唔順
我用 X + LG OLED C1
答你唔到
巴打有無去mk 行轉,我係上星期日係mk 到買?
有位買lg c1唔錯
暫時得lg 有4k120 Dolby Vision
係窮阿

上網睇人講xbs 無得直出2k 120 係咪可以收皮了
平過買果啲乜電競MON啦
我前幾日去好景買xss,2498食3個月pass,大把貨
平過the club 同 ms store喎?
Xbox 既 bf系列 有無亞洲人玩架? 驚遲d 出bf2042 買完之後完來無人玩。
唔洗驚
有cross play
咁幾正喎
d外掛一定到仆街
Xbox 既 bf系列 有無亞洲人玩架? 驚遲d 出bf2042 買完之後完來無人玩。
唔洗驚
有cross play
d外掛一定到仆街
Beta打左幾日可以答你
開Cross play就預左要手掣打Mouse
因為EA個On9設定Console基本人係冇人開Cross play
我自己玩左幾日都中意個玩法不過都要觀望吓先
一係EA比我喺Xbox直插Mouse打PC
一係就開個Console Only嘅Cross play
幾錢左右? 同埋係咪6個月骨
即係Ps果班一定唔會開 cross play?
唔只ps,xbox嘅人都唔會開
因為一開就要同pc打
佢又唔似隔離cod可以直插mouse
緊係冇人想開
有啲錯誤
睇過資料crossplay 可以揀Xbox & PS
我係用
XSS玩,今次beta 係關左呢個選項,只可以全平台

Options 入面個欄係有只係block左唔俾用
瞓左冇睇
有冇halo機同精液掣消息
原來係beta block左
正式版有得揀淨連console就好好多
不過唔知多唔多人會特登入設定set呢種方法玩
到時十個鐘試用完再睇吓
Pc會變咗孤兒仔
Pc好多外掛。專登買部 Xbox 玩bf2042仲好
唔洗驚, 仲會有好多外掛同你玩
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞