大家好 我係今次193事件當事人(4)

1001 回覆
212 Like 48 Dislike
會比錢咪得
下輩子我再好好過 [P]
排第二
屌你老母你條死臭閪借啲意spin走831
日撚日有手足比人判,問心你班黃屍連831啲post入都無入過
收皮啦臭閪stella 做得好一次過引曬班港豬出黎 係阿繼續狙擊啦 但咪撚同人講你唔係藍絲阿成件tvb死廢老咁
仲開post 4 博乜? 做反193kol?
好享受比人圍 關心既感覺?
洗唔洗幫你開埋fans club阿
咁撚小事洗撚左兩日 我屌你老母stella
搵人起鳩佢底啦 錢都仲拎返仲日提夜提
果然係怪人 同啲豬閪玩交友apps比狗公圍到當自己上菜一撚樣

大家請用我呢段野洗佢POST
依家條樓豬反193反上腦 當正自己網絡紅人反193
第2個lunch哥即將現世
大家想幫佢出道?
屌你老母係咁開post, 但就無野講 純粹霸住post主呢個名 想大家記得佢
勁似文革批鬥,將cctvb批鬥死左之後,就將黃圈D名人藝人批鬥埋。
屌你老母你條死臭閪借啲意spin走831
日撚日有手足比人判,問心你班黃屍連831啲post入都無入過
收皮啦臭閪stella 做得好一次過引曬班港豬出黎 係阿繼續狙擊啦 但咪撚同人講你唔係藍絲阿成件tvb死廢老咁
仲開post 4 博乜? 做反193kol?
好享受比人圍 關心既感覺?
洗唔洗幫你開埋fans club阿
咁撚小事洗撚左兩日 我屌你老母stella
搵人起鳩佢底啦 錢都仲拎返仲日提夜提
果然係怪人 同啲豬閪玩交友apps比狗公圍到當自己上菜一撚樣

大家請用我呢段野洗佢POST
依家條樓豬反193反上腦 當正自己網絡紅人反193
第2個lunch哥即將現世
大家想幫佢出道?
屌你老母係咁開post, 但就無野講 純粹霸住post主呢個名 想大家記得佢
上面條傻系以為洗版有用
喂喂喂 你有冇開過post講831 721??
咦 無喎一個關於反修列既post都冇 竟然
你排樓豬個閪第一
佢啲衫真係好柒
個火柴人都係
狫婆: 邊個踩33我就出征
Send緊投訴email去大brands 少左上嚟推post
希望咁多位一齊send下 積少成多聚沙成塔
係咪lunch哥樓豬
佢pr嚟 193 d 傻鳩老婆搶緊月餅
33好錫狫婆 大家千祈唔好貼阿 唔係一陣ig 又開拖
我藍 但平時比你地反
但原來你地同我無分別
連poki都鍾意得落,呢啲白痴婆唔比Errror呃都會比佢第樣野呃,當交智商稅
呢d白痴閪拎去堆填啦
餓狗搶屎
下輩子你再好好過啦
女人不嬲中意就咩都冇所謂

一唔中意就相反
更何況而家都到憎
整咗個表方便大家一齊Edit,有埋投訴信係入邊
https://docs.google.com/spreadsheets/d/186-VSZInUkQnUHgwB8wh4YLsXq_b5Yn7f4D7l7xPyMM/edit#gid=0

有巴打整合左
831 乞狗衫有出聲咩 做護主狗都唔好咁肉酸

好敢言阿 乞狗衫想食吉野家阿撚樣
你算吧啦
不如加入193個老婆谷圍爐仲好
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞