大家好 我係今次193事件當事人(4)

1001 回覆
212 Like 48 Dislike
樓主今年follow有咩問題
1. 可以係副account
2. 本身樓主都係今年先買帽
佢個三尖八角妹岩岩出左post
公民責任黎
舉報非法行為 人人有責
珍 完全冇說服力 可能要有樓主追乞狗條撚含嘅片先夠
呢個online shop咋啵
絲打1月先入tg
跟tg條link買
發覺乞狗無發貨先dm呢個ig
你真係弱智到一個點
白卡+有棍老婆
咁佢鍾意極都有限
佢依家塑造緊自己係die hard fans比人hurt到好慘既fans博同情
根本2019個陣佢無仔溫 2020先拍拖
所以2019個陣咪見到有條友高高大大就發下姣扮fans 博存在感囉 樓豬根本唔係fans黎
關閪事咩
唔follow咪唔follow
買完佢啲嘢先follow獲取最新資訊又有問題
唔鐘意佢點會特登去打卡 仲打哂心心
閪客,條友自己柒,文盲,tvb打手,奇怪網民,一早設局,條八婆。
你依家咪發緊姣囉
無論你點擺尾表忠
乞狗都唔會俾佢條牙籤你含架啦
圖呢
珍 應該要有為乞狗死嘅心先算
佢個陣失戀搵人寄托炸 你估佢真係欣賞193而追佢咩
見人193高大咪發下溫囉
支持你呀樓主
珍 獨到嘅心理分析
33話晒都係英國讀過心理學,佢揀老婆首要條件係比佢洗到腦,洗唔成嘅就變左haters

咁乞狗3喺8月2號夠講過會睇哂dm咁佢唔覆樓主又點計
樓主有冇拖拍又關你隻賤種咩事 翻去奶鳩乞狗3鞋底啦
唔信?
其實你係度講咁多野做乜?
享受懷智服務?驚被人知你中度?
其實你有痛就睇醫生好無
屌佢哋老母 求其執個韓仔明星都靚仔過佢啦
你發緊姣想乞狗3屌下你個屎眼?
屌你老母
就算唔係fans又點
作為一間網店對街客更加要有禮貌同盡責覆dm
基本野都做唔到就唔好叫網店,直接開payme求助養算
你個煩人
一開波自己喺度打咁撚多字(垃圾)
見冇人理你篇野 就走去屈樓主比你屌到有壓力 你條廢柴咁睇得起自己 人地只係抒發吓冤屈 你都好意思趷個閪頭出嚟打飛機
人地講撚左幾多次 今年一月先至入群 先至諗住去幫襯
你走去JER人地幾時FOLLOW間垃圾網店(冇貨賣)
你醜唔撚醜呀屌你老母弱智仔
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞