大家好 我係今次193事件當事人(4)

1001 回覆
212 Like 48 Dislike
你呢D咩歪論嚟
講野用吓個死人腦啦你條弱智 講野冇邏輯 唔柒用腦 同你偶像一樣都係垃圾
其實最令人火滾係 燒俾佢 快啦
當鬼遮眼啦
佢tg group唔係成鳩日話反對乞狗3嘅人係邪靈架咩
你都幾撚得閒
明明topick又係經濟日報旗下點解差咁遠
啲comments 一面倒屌緊佢
好意外,原來fb都有咁多正常人
呢啲先係中立而且整理好哂成件事囉
娛壹啲垃圾
呢個幾正
痴撚線,所以我一直反viu壟斷隻手遮天真係完全正確。全港傳媒偏頗報道包庇一條仆街,加埋一班被洗腦嘅邪教信徒周圍吠顛倒是非,真係誰大誰惡誰正確?香港玩撚完
高就係高
邊撚度高大呀 個上身成個未發育中學雞咁 膊頭又窄 行出嚟成個虧佬咁
你自己覺得佢好撚正啫 咪撚當個個同你班豬閪八婆一樣盲先得架
193 寫完dm for enquiries 就潛咁寫黎做乜?
享受被追棒?...無料到就收皮好無
隻癲雞今朝洗版癲到依家
未停過

秒殺佢都好嘅 佢會收一陣聲
其實193 post 完story之後又delete
咁post黎做乜? 有咩意義? 無料到就收皮好無
一陣俾人話你係CCTVB PR呀
廢話 不嬲係多水軍架啦
同股票一樣大把傻閪day trade,
從來可以strong hold只係少數
個三雞人由2020開始就叫die hard fans
樓豬只係行過見到有條友190而求其扮追
一拍拖仲理閪佢咩
你對眼正常番未文盲
真相越辯越明
咁樣帶風向都得?真係服撚左
關lunch 哥撚事咩
你同佢一樣係白卡佬係咪
我都暗地裏想講,點會有人迷呢D冇內涵既老mk 不過好彩懸崖勒馬
幫手打俾唔同院舍問下係咪有走犯
好心佢冇心做就咪做啦 個人又柒 唔get點解佢可以咁撚串 冇得賣仲擺係度俾人落單 不如執撚咗佢啦
屌你老母話撚左咪撚再問193啲野
我唔撚識佢ok? 我淨係屌樓豬
岩呀岩呀
得你最愛193
咁係肯就醫未?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞