大家好 我係今次193事件當事人(4)

1001 回覆
212 Like 48 Dislike
係佢叫人上去睇下有冇咩岩先,樓主都係見到依句先上去睇
應到我未
收皮啦乞狗乸
個ig荒廢但tg group長期叫人上去睇嘢
想扮荒廢死撚開啦
唔係無神神入喎 係想買嘢先入數
咁你無貨咪refund 有乜問題
討論兩個 ON9 都可以開到咁多個 POST
佢payme係個人戶口做商業用途
係要報埋匯豐同payme凍結佢acc
之前匯豐同payme都ban唔少啦

你網店IG bio有晒訂購FORM
張FORM有埋付款QR CODE
咁都叫無神神入3百幾蚊比佢?
係囉
荒廢咗錢照袋
每人入谷都會睇到R錢post
Pin上黎叫大家課金
你去查詢就搵唔到人
去個人IG 商店IG 商店FB都無人應機
Post上連登又叫公審
最好就係送300俾乞狗三就正確啦
健吾食緊花生,無撐佢,係問緊懶人包
係193班老婆係度歪曲事實
條撚樣做生意但唔mark數
以為絲打純粹捐獻
hsbc仲搵左error宣傳
結果193自己出事
粉絲行為,偶像埋單
奉勸各位用緊『因為你鬧193嘅fans,所以193先鬧返你』呢個理由嚟撐嘅死忠
出少句聲當幫忙啦
明明正面抽擊緊乞狗3講大話、無禮貌、故意爆人私隱
唔係針住你哋呢班193認證嘅窮撚死忠點樣無腦盲撐
你哋幫佢諗咁多五花八門嘅藉口去迴避核心問題有咩用?
真係鍾意佢應該勸佢認錯
然後陪佢東山再起囉
邊到公審 DM完幾次都唔覆 樓主係出嚟求救咋
同Fans group講 而啲醒目粉絲話緣份到就有 完全無人幫佢
咁唔通樓主唔擺Post上黎會有人睬佢?

鍾意串咪繼續串 唔洗講「唔好意思」 淨係講句「公務繁忙」再退返錢咪完左件事 簡簡單單
講乜春「燒畀人 」 以後佢啲粉絲同佢落訂係咪燒訂金畀佢?

仲識作文 為自己罵人黎辯護 厄自己啲信徒?
地毯好貼心知fans屋企細 唔出大size
有無人可以幫手搵佢個Payme Code出黎
我整完再放埋係投訴Excel Spreadsheet入邊

揾真心對佢嘅人出氣
啊 講漏咗 樓主仲要上TG Group問咗點解決件事反被班狫婆指責先出post

如果要屌樓主嘅話
我會屌點解咁善良拖咁耐先出黎屌柒乞狗三
呢啲人真係好恐怖 簡直係恐嚇
呢個樓主可以報狗
就算告唔入就捉佢出黎嚇吓
你都似on9
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞