大家好 我係今次193事件當事人(4)

1001 回覆
212 Like 48 Dislike
戇鳩乞狗3
一開始refund 再公開講句唔好意思拖咗咁耐咪冇事
識咁做唔單止顯得你大方 大把人攬住你嚟錫添啦
依家搞到咁仲要賴返樓主
人地買帽唔知jm9理解咗做買衫
依家邊撚個文盲呀
係咪又有update回應
利 無fo193
上回提到d 33老婆話大J係賤人

本身件事佢都係自取滅亡,態度咁閪都有
而家冇訓到3點就瘋狂回覆,都只係加速
樓主件事唔係單一受害者

本來我都係諗住食下花生算
因為關自己老婆事都廢事再提
但條撚樣啲態度咁仆街
我都分享下

時間序:
2020年 6 月尾過數,liaboc覆收到。
2020年 7 月話 2-3 星期內寄出。
2020 年 7 月尾我老婆第一次問進度。
2020 年 8 月頭覆先話預計10日內寄出。
2020年 8 月中已經過咗 10 幾日,老婆再問進度。
結果冇人覆!!!!!!!!
其後係group見到班乞狗三老婆叫人唔好催!
特別係圖二
屌你老母,等咗成兩個月,乞鳩三條豬扒老婆叫人唔好催係岩

口頭承諾咗話幾個禮拜,最後拖撚咗兩個月先係IG話可以refund
咁好過問財仔借錢啦屌你老母

我話不如報海關同報警開case,老婆話唔好搞大件事,話唔撚再等,2020 年 9月頭叫乞狗三refund先拎返錢
最後同老婆講話當買個教訓囉,順便認清楚呢啲所謂偶像

講起都嬲
屌你老母做明星做到你咁撚賤
乜撚野都無交帶 一句話等唔切可以refund
拍廣告咁撚好賺就咪撚搞IG SHOP啦
我懷疑貨都唔知有無撚訂過
其他IG shop個撚個學你咁拖咁耐先refund
啲財仔執撚哂啦
拎啲錢去炒股票買crypto唔好?
唔當理fans係人 剩係當係ATM
繼續follow佢IG做佢fans果啲都唔知係咩心態

果陣無cap低咁多圖
都係佢同我呻下我先搵返

大家好 我係今次193事件當事人(3)
https://lih.kg/uxjFabX
#256 回覆 - 分享自 LIHKG 討論區
本身冇諗住退錢,退錢重要送嘢,起碼要賣多兩盒月餅先得
就嚟可以整個腦婆list
啲IG女神放payme code就俾人叫電子雞
193咁做就係老婆愛錫33豬
仲有個讀字機去左邊呀?
有冇細電既朋友programming勁既可以搞搞佢?
佢開始亂黎屌自己人
等陣智能叛變就好撚大件事
支持怪人樓主
呢個story del左?
唔好咁啦
話曬佢都係病人
我地要對d症關懷多d架
佢應該智力有問題
去玩殘奧好啲
靜靜雞del多左
Feel 到事主愈嚟愈落力
朝早做個嘢啫就由2變咗4
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞