[無限JJ]韓國綜藝節目-無限挑戰(14) - 朴明秀 鄭俊河 劉在石 鄭亨敦 盧洪哲 河東勳 吉成俊 永遠懷念七人無挑

1001 回覆
39 Like 1 Dislike
俊河先醒 扮豬食老虎
搞到洪哲買股票蝕錢依單已經值得名留青史
美男>Face1>巴固>漢拿峰
淨係記得無限商社賣雞蛋嗰集抽水
其實詳情係點
石頭+1 瘋小孩

好掛住佢同HAHA夾

HA洪又係經典
除咗因為罷工之外
仲有兩個鬥到最後跟住佢哋喊

https://www.instagram.com/p/CUuhlnVB9QO/?utm_medium=copy_link
但係洪哲冇回到hahahaha講咩其實
無限挑戰 E173 091003 無限挑戰電視台(上)
21:15開始

Youtube
https://youtu.be/JIbwNooYaoY?list=PLtqYizcPqxZSKSVbiyTLZMyEqoaV7jzN1

中字cut 唔好介意係支那B站

https://www.bilibili.com/s/video/BV1L54y1B7MQ

可能私底下覆呢
HAHA嗰句應該係話【分身術嚟架????】
thanks丸大
客咩氣
我都係靠聽+Google翻譯
頭先直接扔去Google翻譯佢出精神分裂畀我
我心諗做乜鳩
聽落去先知分身術
短篇嚟講我自己最鐘意7公主 第一次睇真係笑到仆街
金泰浩又係識玩攞哂啲cheap嘢俾佢地食同飲
係到聽佢地鳩吹
當然追擊戰都好睇 一開始心諗7個阿叔點樣追
一開頭長樓梯落嚟都已經笑到仆街
仲有跳舞
明秀最後仲發癲話我要見王子呀真係到喊
吉猩猩嗰度真係見幾次笑幾次
跑步機洪哲又諗到橋
但真係行又畀佢行到 仲要個個讚佢係綜藝努力派
俊河整條頸可大可小 但都親力親為努力做
講點分錢嗰度個個爆大獲
HAHA問完又亂晒唔知大神講緊係男人嗰陣定女人嗰陣
之後全部有夫之婦話咪鬼畀啲王子再互相見到
跟手又串老爹老婆年齡最大但聚會都係大神老婆做主導
貓屎咖啡嗰度又係好仆街
唔記得邊鬼個話直頭日日有隻貓係自己個頭度痾屎叫醒自己所以實認到
化妝嗰度洪哲又係痴線
總之無挑好正啦
以前洪哲喺綜藝上可以話比大神更努力(唔計運動減肥)
好想睇返洪哲痴線佬
請問有冇咩網仲有得睇?
好懷念洪哲快嘴呀
屌 錢的戰爭1
大神同老爹入完貨送哂俾啲客咁濟
其實真係賺錢會畀韓國啲網民屌
話你地藝人搵咁多仲要賺啲星斗市民錢
所以金泰浩所有賺到錢嘅企劃都一定會將賺到嘅捐畀有需要嘅人
但寫明都會屌 話又係唱歌企劃好悶呀乜乜柒柒
使錢係班大叔到仲有得做善事
好過課金俾啲oppa
依家想課畀班叔叔都無得課
以前無挑啲精品平均都買2-3件
一件用一件收藏一件傳教
每年都要講一次
有頭髪又瘦既俊河真係好靚仔
但佢食番薯食到成個人黃晒好好笑
個個唔係洪哲咩
2個都係
去咩時裝展嘛
係呀 我記得俊河係psy 舞台上面暈左

不過真係好靚仔 我每個post 都會起碼講一次
俊河夠高 所以減到肥係好睇
但都係泡麵頭傻瓜哥最深入民心
腳又長
明秀次次想啵啵俊河都唔夠高
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞