[無限JJ]韓國綜藝節目-無限挑戰(14) - 朴明秀 鄭俊河 劉在石 鄭亨敦 盧洪哲 河東勳 吉成俊 永遠懷念七人無挑

1001 回覆
39 Like 1 Dislike
Real 佢哋嗰班Menber 老實講真係幾Hea 好多時玩出嚟啲嘢都唔係以前無挑玩出嚟嗰個feel 個因果報應好唔同 好似有集洗法人卡原來係佢哋之前遲到嘅罰款 或者用盡詭計贏咗個三百萬獎金原來係用佢嘅名義捐款 少咗個意思成件事唔同晒 同埋冇咗嗰種拼搏感…
依家RM已經進入「晚年期」,當然唔可以同無挑最好時期比較。以前RM都玩得好勁,不過主要係體能方面。

RM PD無金泰浩既毒辣同鬼才,得初代三個PD好少少 同 依家寶弼有啲,可惜寶弼又走。
同意 所以有時會諗返都覺得無挑當時嘅完結已經係比較好既timing
今集RM, HAHA好可惜, 見開場話玩追擊戰, 即時興奮, 點知俾金鍾國撚到......

同無挑差太遠, 6個資深人仕, 每個都知點令個劇情緊張, 點樣有笑點
現在RM只係拍節目, 但無挑係拍電影咁, 係真唔想俾人捉到果種感覺, 而唔係RM果種, 呀, 被人捉左添
未追無挑前仲諗7個阿叔點玩追擊戰
一追真係返唔到轉頭
洪哲絶對將追擊戰昇華到另一個層次, 單係因為想知個箱入面裝咩, 而攞個箱去照X-RAY, 真係天才級諗法, 好奇佢個腦係裝咩
追擊戰唔算出彩嘅大神喺rm玩追擊戰都屈晒機
走到盡頭追擊戰haha去地鐵站玩
連cam man都賣甩埋
其實大神玩追擊戰先勁
體力同智力都係屈機級
tv 個集同超能力個集都係玩到最尾同掌控住戰局
大神想贏既時候屈機
想節目好睇既時候就炮灰級
俊河瘦左?
我諗起泰妍同幾個中年大叔上果集,大神喺入面真係屈機到痴咗線
好似最後1 vs 3個定4個,仲要佢同伴晨早就out 咗
睇左最新果2集閒著, 劉在石唱功聽得出係好左好多, 突然又好掛住歌謠祭~
回不了頭
佢要瘦實瘦到
想當年黃蕃薯
你終於浦頭 最近台南好多槍擊案
我一直都係度呀
唔係掛 我住台南都唔係好知
唉, 灰左~~~
一年一年咁過去, 再唔做番, 就太遲架啦, haha 洪哲都40幾
無可能架啦
佢個人又高
一漲就會覺得好大份
仲要俾member寸唔關佢事又中個頭埋去
頂 我比佢IG有張相FAKE到
有冇納涼特輯推介
無挑?
史上最伏納涼特輯就有
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞