[無限JJ]韓國綜藝節目-無限挑戰(14) - 朴明秀 鄭俊河 劉在石 鄭亨敦 盧洪哲 河東勳 吉成俊 永遠懷念七人無挑

1001 回覆
39 Like 1 Dislike
[中字] 無限挑戰 E480 婚禮歌手(三)
https://drive.google.com/file/d/0B99b5GTci4YaOGNJbzhlLTktYUk/view?usp=sharing&resourcekey=0-N5EavQkliajBqRu5Z9tYnA

481之後就死晒
牙寶fd子有無諗過線上睇算
咁我慢慢up480打後嗰啲上嚟
反正之前都有巴打問過
一次過補完埋方便之後有興趣嘅重溫
頭先上網搵一搵
屌佢老母 勁多要人課金/+乜撚嘢微信畀錢錢先有link
on9到真係有人畀
無挑勁在年代嘅遠去 唔會令搞笑度減退
隔咗陣煲返又係咁好睇
但明明已經知後面講乜
好似周星馳電影咁 有種魔力

淨係坐埋唔使劇本
互串互撚互爆料已經夠
又成日攞啲真嘢出嚟講
串鳩明秀係阿嫂面前0尊
俊河害到洪哲股票蝕錢

雖然自己本身都眼淺底
但啲大型Project埋尾見佢地流馬尿就真係頂唔緊

洪哲同RAIN嗰套希望有第二季
泰浩影到韓國好撚靚
RAIN以前對佢印象就係嗰陣啲女同學個個都好迷佢
因為嗰陣香港播嗰套浪漫滿屋
之後就覺得韓文好撚難聽同屌你食咗金泰希
最後都係SSAK3加深認識咗
記者會洪哲鳩UP冒犯咗佢地 都大大方方
好仔抵你食金泰希
依個?
ig見好似有S2
未見預告都唔敢信
頂 好過癮

當年搞唔到真係好可惜
天意嚟
好耐無見湯丸巴
K肯定
大神 keep 住有新綜藝出真係好勤力
Korea no.1幾時先有得睇
25號
雙光洙真係好令人期待
要開新post了
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞