[無限JJ]韓國綜藝節目-無限挑戰(14) - 朴明秀 鄭俊河 劉在石 鄭亨敦 盧洪哲 河東勳 吉成俊 永遠懷念七人無挑

1001 回覆
39 Like 1 Dislike
選舉我都想投佢 佢段演講真係睇幾次笑幾次
大神老朴下一代之爭
Dony錫雙胞胎邊個多啲
幸show 2集都笑到崩潰
佢真係好癲 做完痔瘡手術周圍講
好彩佢揀咗藝人嚟做
如果唔係 邪教/詐騙犯 實係其中一樣
要爭就要加埋俊河同HAHA個仔喎
仲有吉仔
不過佢地唔會希望自己仔女做幕前
除咗幸show大家仲覺得邊集好笑 得閒重溫下
最鍾意睇佢地扮可愛扮女人
同辱華

無限挑戰 E039 070203 英文研修特輯

無限挑戰 E051 070428 50回特輯(下) + 無限女高特輯

無限挑戰 E054 070519 無限韓國小姐選美大會 + 崔智友特輯

無限挑戰 E153 090509 春香傳

無限挑戰 E161 090711 奧林匹克歌謠祭(下)

無限挑戰 E141 090214 花樣男子特輯

無限挑戰 E142 090221 少中年時代MV+就業就是未來特輯

無限挑戰 E235 110205 FanTV盛載愛(下)

仲有世一過火舞
E141 現寫電視劇本
E143 智能心理測驗
E173 - 174 中秋特輯
E195 - 197 oh my 帳篷
是男人啊特輯 一開始睇個神棍講咩少陰少陽人已經好好笑
得老朴有野心想做班長嘛
成日拎最高收視打j
見你講完即刻重溫咗幸show2笑死
女裝Dony
衝擊最大一定係Dony 唱Disco 嗰條桃紅色裙
嗰集洪哲唱瘋了 一開聲笑到癲咗
只有我敦先Carry得到
唔使架
你換AC 登出登入再試係
睇緊尋人個集幾好笑 又有回億扮演

洪哲幫吉搵初戀個part笑死
原來亨敦媽媽早幾日過咗身
07年亨敦搬屋個時已經話身體唔好
有睇到新聞
雖然話做藝人得到好多
但明知屋企人過身都仲要對住鏡頭做埋落去
依個職業真係唔係人人捱到
笑死開心到向後仆
光熙回歸nego王實在太好鳥都係鐘意睇佢既nego王多啲
RIP
突然開左六六歌黎睇 又訓唔著了
之前換咗人就無睇 佢做返即刻睇返
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞