大家見過最難頂嘅自信毒撚係點?

431 回覆
380 Like 20 Dislike
有冇人覺得「毒撚」呢個term被濫用?
https://lih.kg/2632625
按連登標準,香港男性應該有95%係毒撚
情慾OMG
自大同自卑只係一線之前差 愈自卑既人愈想突顯自己黎獲得其他人既認同
艾粒LV
其實好多男人都係咁, 係條女or同男仔friend面前乜都認屎認屁, 等女人覺得佢好有男性魅力咁
佢地冇辦法企高一線,
就只好專心踩底人地。

我有個男同事日日都會用KF 94彩色口罩;
而我只會用公司派嘅淺藍色外科口罩。

佢有一次問我,
點解我比多少少錢買個好小小嘅口罩用。

佢話佢啲皮膚好易敏感,
用唔到cheap口罩🙃🙃🙃
再加多一句,你就好喇,用到cheap口罩。

用口罩黎分人cheap 唔cheap又係好痴線 。
點解啲自信毒撚成日覺得啲人係要鍾意佢

之前識過一個自信肥婆,喺一gp人入面成日覺得啲單身仔仔鍾意佢想溝佢

之前聖誕節問過佢有咩搞作,去邊度玩,佢就覺得我想溝佢,仲周圍同班同gp嘅女仔講,話好驚我溝佢乜乜乜

後尾先知,即刻o咗,其實嗰陣溝緊個做會計嘅女仔,已經約咗去食飯,但佢就覺得我想溝佢想約佢

啲自信毒撚/閪是咪有妄想症
同事A住居屋笑同事B住公屋
所以無腦真係唔好上網
班友成日講私樓仔高人一等
出到現實都咁諗奶哂撻
成日笑人柒頭講野冇sense, 但佢自己講野成日牛頭不對馬嘴,無啦啦攝句野同埋窒人,odd到冇人覆佢然後dead air. 明明自己先係最柒最毒嗰個但又好自信去笑鳩人
又係D傻西毒撚,有女同佢傾兩句就沉撚曬 Text下佢就認定呢個係一生中最愛,非卿不娶 跟住開始傷春悲秋,覺得自己陷入苦戀,凄美浪漫 個女仔同男仔傾兩句,就覺得有人比帽佢戴,嬲到震曬 好快就會忍唔住戇撚尻尻,死就死唔做實後悔,唔照下鏡先,自殺式表白 毒撚表白嚇死條女,派好人卡,再Block尻佢,毒撚就開始惱羞成怒發爛渣,怪條女做乜比錯覺佢,賤格收佢做兵,冇興趣做乜要同我傾計同我text,之後再上高登屌條女係雞 憤怒過後,自我陶醉自覺經歷失戀,再次傷春悲秋,認定自己受到情傷,曾經滄海難為水,除卻巫山不是雲,再自命看透世事,「自我選擇」拒絕動情,一個人自在更開心,全部女人都係雞!溝女既係狗公MK!拍拖既直刻死!撞車死!生Cancer!換唔到心死!抵撚死!哈哈哈!全部係雞!全部都蝦尻毒撚!全部仆街死!哈哈..哈!! 毒撚,Are you ready?!
有啲幽默感
由頭到尾一直hea覆
係咁約我出街 我不停推
佢問我「點解返呢份工?」
我話「冇錢就要返工啦」
佢答我「你知唔知我有層樓?」
我即刻心諗 做乜鳩
晏晝訓左三個鐘
收到廿幾個whatsapp 全部都係佢發出
我開一開就閂 冇睇內容直接藍剔
藍剔左兩秒 佢就問我「訓醒喇?」
即刻佢無時無刻都捕住我
做咩po 我地對話
流冥系統條友?
回到三國
條友皮膚好差?
搵八萬幾就以為一定有女朋友
那來的自信
笑死
26-28歲男士

皮膚唔好⋯ 暗瘡問題黎⋯
但唔算叫爛面⋯

但認真講⋯ 皮膚差仲要帶咁焗嘅口罩。

想皮膚好⋯ 戒口食小啲m記飲小啲咖啡好過啦

佢每日用不同顏色口罩,
親哂衫咁⋯
點知都係一開口就係on9

都沒辦法。

Typical 自信毒撚
佢距離成功上房只差一步,不過就算屌到就當自己係人條仔都係柒左少少
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞