大家見過最難頂嘅自信毒撚係點?

431 回覆
380 Like 20 Dislike
你冷靜少少
你覺得戴kf94好高級自我感覺良好無問題
但我講的都係事實
佢過濾率真係得94%
縮埋2隻字有氣勢左
無自信咪做返自己縮埋一二面 但總有堆人係要夾硬有自信
有一次玩義工camp
大家都唔識大家 係去到camp大家先識到對方
夜晚係campsite傾計嗰陣無意中知到對方係以前讀同一間中學嘅同學 不過佢嗰陣係大我幾年嘅師兄 所以年冇印象見過佢識佢都好正常
後來佢知道我係佢師弟 本身好好地
點知去到第二晚大家開始玩到癲 同佢講笑
佢竟然用一個好認真嘅樣同我講「嗱!我係你中學師兄嚟!你對住我講嘢要有禮貌啲!要用敬語!」
因為佢嘅表情100%話比我聽佢唔係講笑所以我當堂打咗嗰突仲心諗: 屌!佢係度做乜9係咪傻撚咗

而且佢只不過係一個死mk嘅樣嘅金毛矮撚
交友app識到個28/9 A0
冇換過相但一直話自己似彭于晏
同其他女仔交換相又同我講返個女仔點,對人評頭品足,又話對方同佢唔啱傾
話有女想約佢出黎但佢驚人照騙,一直唔敢出
如是者傾左幾個月,佢一直reloop緊上面堆野覺得佢好撚自我唔想再傾就冇覆過佢
因為廚房佬多Alpha male
我而家就係外協!我幾樣衰都要溝靚女!
就係太多人body fat 高玩big3就話自己健力,明明健力都有分weight class,唔通個個都玩open咩玩健力唔代表可以腫到隻豬咁,基本上玩到好勁嘅,身型都唔會差到俾人以為係肥仔

利申:唔係玩健力
問題你宜家係隻等安樂死既跛馬評緊其他跑緊1500 2000既馬
愛協
即刻有個自信毒撚衝出嚟show off下對口罩既認識先
我只係拖靚仔
咁答佢
有個話自己唱歌似張敬軒,
佢生日唱k. 勁多人
一唱就出事了
其實兩邊都有高手 都係好撚勁
但高手通常唔會踩人...
極度自卑啦哩啲人
典型連登仔
咁都傾到幾個月
20kg 叫正常
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞