大家見過最難頂嘅自信毒撚係點?

431 回覆
380 Like 20 Dislike
識個空姐成日講自己周圍去
見識又幾廣 識好多酒 又成日同鬼佬客吹水
同佢去間餐廳 個staff係鬼婆
之後介紹d house wine
之後扮哂pro話紅肉緊係配red wine
點知叫左杯Pinot gris
個刻無特登提佢 杯野來左個時先話
:點解係白酒來 我server客時依個明明係紅酒
我估佢認錯左Pinot noir
我都咩都唔識咩都唔知默默食埋餐飯去
空姐變毒撚
識個肥毒撚,20幾歲仲係A0但係係咁同人講係佢選擇單身,話中學有個女仔自動送上門佢都唔要,咁多年黎如果佢係想出pool肯定出到

之後見到有個女仔朋友有拖拍,個男朋友條件幾好又幾好樣,話個女仔原來咁易追,一早應該追佢同佢一齊,我心諗 有咩原因令到你覺得你追人,人地一定會受 有咩原因令到你覺得你好過人地個男朋友

條肥毒撚未落過club但係成日覺得自己落club會溝到好多女
點解可以咁廢
冇見過,見親啲毒撚都係冇自信
利申:冇自信既毒撚
siu迪
咁你係做緊先好講 我會應
個女仔是咪就係你
如果佢真係識 咁有乜問題
咁咪好囉
1個鐘 LFK
公道講 毒撚只係敢喺網上散布極端思想
但現實生活佢地唔會同人交接
唔會知佢地點惡頂
生活中見到嘅難頂自信嘅人都係extrovert多
做group project分到要同佢做同一part,打過俾佢一次傾點做之後就大家分頭做野,點知過咗幾日忽然whatsapp我:

sorry呀最近忙咗唔得閒揾你,唔會嬲咗我呀可

立即心諗你冇撚野呀但驚佢係揾錯人,專登問佢project做成點,點知佢打蛇隨棍上,話等個project present完可以鬆一啖氣,可以請番我食飯唔好嬲
咩工都係工
有抵觸
其實已經傾好點做,可以有緊要野傾/交貨前再揾,大家夾一夾。點知佢講自己忙嘅目的只係想扮到自己好多社交,會冷落咗你心諗:你以為自己除咗係group mate 之外仲係邊位
佢用既野先係正野
人地做既就係廢
自己
好似真係有
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞