大家見過最難頂嘅自信毒撚係點?

431 回覆
380 Like 20 Dislike
張meme係講緊你地班油頭毒撚有咩資格去對女仔外表評頭品足
返屋企屙篤尿照下鏡先
自信毒撚就好似ATV阿儀咁
有個成個benz雄咁嘅撚款嘅肚腩暗瘡窮毒撚,新識到個有錢靚女之後諗住溝人就開始懶係去裝下身,又不停R身邊啲fd教佢做gym務求一個月內由阮兆祥操到變張家輝咁。過左一排疑似比人派卡之後,周圍同人講啲咩”其實諗落都係唔中意人”、”識落覺得大家性格唔會夾,就算一齊都唔會長久”、”就算佢中意我,我都未必會同佢一齊”etc嘅廢話

好在真係同你唔熟,如果唔係實大大聲串尻你:
好心你冇鏡都屙督尿,咁嘅撚款開頭話要溝人基本上都睇死你衰尻緊嫁啦,而家溝唔到講埋啲咁嘅野唔係以為有人信呀柒頭
CLS…….呢D毒到最高境界
好撚癲
唔係個個廚師都要出去見人, 長期係廚房圍威喂, 唔係好知人外有人
一間餐廳冇咗廚師又真係會唔掂, 有時又難請人, 員工老闆都唔敢得罪廚師
時間一耐部分人咪變到自大
想睇對話
超人大戰蝙蝠俠
LV Terry Lau
Sales 講d野都好信
Her nose is too big
果啲叫死毒撚
唔係人類
我都識D咁的人 (舊同事)
成日無啦啦係msg用疊字叫我個名, 後面再加一埋心心/花花的emoji
打風落雨會話好驚, 問我可唔可以氹佢
又會無啦啦問介唔介意佢窮, 可唔可以養埋佢
一陣又話想同我生仔, 佢就辭職做湊仔公
明明唔覆佢, 佢都可以不停FF
有無賣袋sales會咁講
佢自己ff咋掛
轉撚埋啲閪公屋,唔當眾撚指住你塊面笑鳩你係賤種,已經俾面你班垃圾 住公屋嘅根本冇資格做人
唔覺喎
至少見過咁多個 都正正常常
你地唱緊K啊嘛
啲日文咁把炮咪緊係點首冷門嘅日文歌比佢唱
做咩都驚無人知 要周圍講 做gym 食少左飯 飲多左水都要周圍同人講
連登大把啦
呢d睇連登睇到上埋腦
你唔係信啲名店sales會係個客面前咁講野下話
好多野擺明係嗰隻神經病騙徒自己FF出黎
毒撚呢兩隻字已經俾人用到無咗意思
個個都有阿媽教點做人?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞