大家見過最難頂嘅自信毒撚係點?

431 回覆
380 Like 20 Dislike
講明先
唔准講樓豬

利申:安份守己,沒自信的毒男
知我唔係住私樓, 講野果陣唔覺意漏左口, 大意係指我唔係私樓點解平時有咁多錢用, 意識到自己講錯野係咁講sorry, 不過同樣事情發生過好多次

利申: 自此無再見過面, 佢問我點解唔鍾意佢, 都係講性格不合dllm啦我勤力返工, 洗自己錢又唔係洗你錢串乜7
tg: hugo1991
話自己係樣貌協會
明明自己做某樣嘢淨係做咗一次,都要喺一大班人面前講話自己識做,跟住做嗰陣當眾柒
明明係肥,但話自己夠重做body weight training 效果好啲。
Me

直接問今晚上我企屌閪ok?

比人車左巴
最難頂講乜撚佢都識,仲要扮專家
之前識左個做廚師的人
佢不停話自己有幾勁
然後已經唔記得要去邊
總之佢突然問我應該行左定右
我吓左一聲
佢開始就話我點可以咁都唔認得路
然後繼續吹佢做廚師有幾勁人工幾高認路好叻之類
講到我好垃圾冇人會要咁

仲有第二個仲好笑
行左冇耐就想拖我
但我一直捉住個袋
佢竟然直接問我點解唔俾佢拖
個個都幻想自己係馬東石
識D廚房仔幾個都係呢D性格
有米八但係柒頭就成日話自己米八有肌肉
有車冇買樓就成日話自己有車咩囡都溝到
見到靚仔就話人地係整容,覺得人地整之前醜樣過自己
覺得自己屋企有幾個錢就曬到暈
曬啲方法仲好核突
「哦,無啊屋企有幾架車姐」
人地唔覆佢就炸人五六個msg

有冇咁癲
識咗幾耐
痴線佬
個時我地唱緊K

有個女仔真係識睇寫哂啲日文
個自信毒撚就其實淨識個幾個日常用語
就吹到自己可以同日本人勁流利

我就為有配合下佢,尷尬而不失禮貌嘅笑容
聽住佢就好自豪甘講日文都算,佢個死毒撚係咁話日文其實容易過英文好多, 係到晒佢老母命!之後就一大堆日文lalalallalalala

我好攰㗎我想正正經經唱K姐!做咩要逼我應酬
莎狗
識條友佢無野勁, 但以為佢自己煮野食好勁
對佢每次對話都成日不停強調自己煮野勁
但其實好廢, 我勁過佢都無出聲
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞