大家見過最難頂嘅自信毒撚係點?

431 回覆
380 Like 20 Dislike
有個毒撚成日話台灣係佢既領土之一

但明明香港、台灣從來都無一刻係佢既….

成日走去呃呃氹氹、向人講話係佢既
咁佢又唔係話你樣衰
peter parker
最強毒撚
毒撚好榜樣
之前睇過 咩事話唔記得咗
能力愈大 責任愈大
毒撚寫照
「癲狗人渣海關」個post唔見咗
https://lih.kg/2653410
00雙非支那仔
對方係朋友既朋友
一班人一齊出黎食過一餐飯咁大把
個晚已經收到D奇怪whatsapp
一直hea覆後....
有一日佢問我「你有冇興趣探我?」
我心諗做乜9, 問返朋友先知條友轉左工......

佢地最得人驚既地方
係成日覺得個世界圍住佢地黎轉........
俾人恥笑垃圾係好hurt嘅,自己檢討吓再成長下啦 賤種
摸頭
其實你識唔識英文? 好尷
啲例子
邊有自信毒撚
自卑到變自大就有份
屌你
真係以為人地駁唔到嫁
觀眾而家參選啊?評佢梗係用選美個標準,用普通人標準就咪撚選美啦
得罪講句,係咪天仙咁款就可以公開笑你柒頭,你仲會笑到成隻狗咁講sure my nose is too small ,如果你覺得評頭品足根本唔應該做嘅,但就用外表攻擊返人轉頭,根本2舊屎無邊一舊香啲
馬明做得幾好
因為平時完全唔會有人問佢地呢啲
所以少少野就覺得係想溝佢/鐘意佢
嗰陣條女冇女拖拍加上識咗成年循例關心吓啫

點知條女咁大反應
艾粒L we
唔怕同你講埋,我完全唔覺得你有誠意去建立進一步,你知唔知中學d女仔同我係主動打開話題,我真係咩都唔洗做,其中有個有錢女樣唔差追我追到出晒面,差唔多送到上門,但係我都係冇接受,你可能話有食唔食罪大惡極,但係我真係對佢冇feel,我唔會為左錢出賣我靈魂,我個人係重feel多個物質。XX,既然你咁冇誠意,我都無謂唱獨腳戲,無謂浪費大家時間。
你果D所謂技巧我中學D女同學用到爛晒,你估我睇唔出咩
我以後都唔想再見到你
Sorry我之前語氣係重左D,我都知你好唔開心
相信你已經對我無晒幻想
其實我覺得我地性格好極端
你諗野好理性 我諗野好感性
起埋一齊實會火星撞地球
我覺得你理性到好似男人
而我感性到似女人
屌我都唔知點解會揀工程
成個藝術家脾氣
Anyway你係我見個最聰明既女仔
我見個[2]
真正 美貌與智慧並重
你再高d就完美
你而家應該憎到我死
唔出聲當你係
不過我寧願你憎我
我會冇咁內疚
同你一齊好大壓力
你好進取
而我追求自由
再加上女仔青春有限,我無謂晒你D時間
就算你唔介意我差過你,我心裏面都有條刺
出句聲好唔好,搞到我自己一個自言自語
駁下我又好
屌下我又好
我其實對你都幾有好感,你有一種好特別既氣質,係出邊d女仔冇
冇錯就係仙氣
不如到你講下對我有咩印象,我都想知下
唔講就算
你真係好理性= =
表下態,我都想知你點諗
你係我第一個只讀不回我whatsapp既人,平時係調番轉
磨牙
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞