大家見過最難頂嘅自信毒撚係點?

431 回覆
380 Like 20 Dislike
減肥操肌溝女
但無留意個問題唔係肥…

有異性朋友估計佢減完會似陳奐仁
見人食煙自己跟住食
點樣冇抵觸?
個反差大先令你有印象
睇呢個post發現
其實唔少人都比連登荼毒咗
啲價值觀好吻合平時既連登仔post

又咩有車一定要溝到女
啲女都係死臭雞...etc
有個新黎同事29歲 好撚高190左右(個樣成個蜥蜴仔咁 衰強姦既tvb臨記)
佢話佢A0 然後瞪大對眼同我講 唔似呢?~
我望住佢話 唔似唔似
好多小朋友睇到連登仔9up就當真
好心上連登勿認真啦
去到現實世界仲攞啲連登價值觀出黎真係笑撚死人
好中
明明佢自己肥到pk
留言話女同學/同事肥左
我幾想串佢條友瘦都無瘦過話人肥左
呢個例子係因為身份地位唔同 所以馬評人唔洗跑得快過馬
男同事同女同事都係戀愛市場上既參與者 就好似大家in同一份工 ive仔笑人地間u唔係3大 明未?
絲打個名都幾淫
大家分好咗做咩就各做各,基本上除非有野佢想提出嚟改,其實佢冇野要揾我(同樣我都冇野要聯絡佢) 所以佢話好忙唔得閒揾我已經有啲奇怪再加一句唔好嬲 真係起哂雞皮
駁唔到
馬評人起碼真係識馬先 所以有人邀請佢評馬
但對人評頭品足就係無乜修養既行為
好想睇你地d對話
我係佐助型
靚仔自大、自尊心強,你會覺得合理、服佢地,所以印象唔會深刻。靚仔謙虛就會有反差,加深印象。
反之亦然,自卑既毒撚毫不顯眼,你都唔會記得
毒撚可唔可以唔好再幻想自己係好仔
https://lih.kg/2619317

咩都話係毒撚
本身就係講「毒撚之所以係毒撚係因為你地社交能力有問題」

跟住樣生得差少少又毒撚 行為唔合你意又毒撚 講嘢唔好聽又毒撚
幫你配張圖
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞