ROCK哥被捕!!!!!!

1001 回覆
95 Like 328 Dislike
港女要條仔跪14巴有無拉?
佢幫緊個細佬捉戀童癖,你識唔識㗎?
有你呢啲黃絲都真係幾羞家
個陣Miss罰學生留堂頂住道門俾佢撞低
依度個個拍晒手話佢抵死非法禁固
咁依家rock gor一樣衰左者又撐
黑警: 打和
molamola rip rock哥
咁popo叫你跪冇講原因你都有權唔跪㗎,除非佢話告你妨礙警務人員正當執行職務囉
即係明知小小野都會比人入
仲要咁高調 拍埋片 咪捉蟲入屎忽囉
唔明果個係你呀 傻尻
你做賊會唔會話比人知呀
你想講 搣時潘
捉完要即刻報警先正路

唔係私自原地撚犯再放犯

除非你係鄉黑啦
咁就冇事
本身如果個地方既法律/制度係完善解決到問題既
跟本唔需要rock哥呢類人既出現

我唔係要合理化rock哥既行徑
而係有人咁做背後一定有啲野去推佢去做
whatever 點擊率/睇得爽/或其他什麼原因都好
我只係提供我既角度比大家交流下

事實上如果一個地方有足夠文明 都唔應該係咁做既
黑社會嘅話叫佢除衫揸住自己張身份證啦
報左警應該就會變呈堂證物 條片唔可以出街
所以rock gor就冇得呃views
咁仲拍黎做咩
原來阻止依啲仆街繼續上網呃細路都唔叫救人
唔算 都話左人講左想走但rock哥唔俾
自己影曬自己犯罪行為仲要放上網 同牛丸一樣咁7
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞