ROCK哥被捕!!!!!!

1001 回覆
95 Like 328 Dislike
拉左唔
你係咪唔識字架
係法庭睇
條友5毛來
當初一係捉到個孌童就即接報狗
然後影到班狗嚟,期間rock哥點屌條孌童都無事
至少上法庭都仲有得打

佢捉完撚完又放,就難搞好多
尤其而家班狗捉得咁撚緊
個柒頭自己淆底唔夠膽走,係咁道歉算唔算我禁錮
Batman 係犯法
成班痴線佬睇戲睇上腦
抵撚死

傻散
抵拉啦3個都衰on9
係....

應該個條戀童癖都拉咗, 唔會淨係拉一邊

你話邊個大罪d就應該係戀童癖大罪d

但rock哥自己on9, 揸住咗d證據比人做埋藏有兒童色情物品.

佢有一個好d嘅做法就係, 佢約戀童癖出嚟之前應該報咗警先

之後再同埋便衣係現場埋伏....(唔好講話唔會,因為我試過)

咁就所有事都變成合法

依家累埋隔離個兩個朋友
應該點拍先唔犯法
冇理由捉住佢跟住報警嫁
rock哥成條片都係話要去報警 條友仲想拉住rock 哥 邊有人禁錮佢? on 99
都估到係非法禁錮,香港私刑不嬲犯法
又blame the victim 連登
笑撚死
之前個po都有人講過咁樣犯法 成班連登傻鳩死話咁做冇問題 而家出事啦
成件事根本同早排email同著草潘非法禁錮毆打弱智人士一樣
上得網多以為連登個個人都屌就順住個勢做乜都唔犯法
而家可以準備入監俾大佬玩菊花
非法禁錮通常被廣泛了解為「監禁」受害人,然而這並非本條例的治罪要素。條例著眼點在於受害人是否被非法阻止離開某處。如果有纏擾者威脅要使用暴力,恐嚇受害人留在原地,已是觸犯非法禁錮。

所以基本上個下叫跪就gg左
on9rock仔
救人同罰人唔同喎
Medic 唔犯法 (2019年前)
私刑係犯法
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞