ROCK哥被捕!!!!!!

1001 回覆
95 Like 328 Dislike
抵啦
冇報狗
放咗犯先會成立
係 但唔係幾個大隻佬係到圍住又拍片
唔報警反而私下調解
Rock哥有權咁做?
擺明係
之前幫啲呃人錢既抽獎game賣廣告就知根本條友唔方正直得去邊
真呀
如果真嘅Batman 見到呢個post

希望Batman 你應該繼續暗啞底做

唔好再出樣
香港法律好鍾意講一樣野叫有冇預謀
佢依家叫人跪低又唔報警咁樣私了,仲要之前已經係拍定片諗定點樣做,即係有預謀下犯案
好在rock哥冇打個變態男,唔係入多條傷人

依家咁樣跌少少錢肯個好律師,應該打得甩嘅 始終原意係好
加埋 cam man 一共三件
幾時講過佢比人拉係因為放佢走?
由頭到尾都係講佢恐嚇條戀童癖又憑咩私自放佢走
你唔嚟禁錮咗先又點會有放人呢個動作
我偷完你嘢又俾返你就唔係偷嘢咩
如果rock 哥係因為報咗警先唔俾個戀童癖走就另計
但今次rock哥條team真係唔俾個戀童癖走人 但又唔係因為報咗警要留住佢
一單還一單但咁樣真係構成咗非法禁錮
條片仲要係佢哋自己拍自己放上網有哂證據 咁俾人拉都係合理

但rock 哥都算醒見佢叩頭即刻制止佢話冇叫佢咁做唔好整親自己
否則嘅話分分鐘俾人入多單傷人罪之類

最後都係睇個官點判啦 今次呢單嘢唔係關政治事 作案理由又唔係作奸犯科 酌情處理可能只係判個社會服務令呢
鬼王:又話搞我? 人呢
唔明個原理
咁唔通由佢走?
屌 又廢噏
綁架犯用把口綁架人㗎?
個關鍵位係涉案人有冇郁手
你老母就真係死撚左
係街大叫=/=黃
所以唔會好似拉rockgor咁囉
笑看兒登落井下石
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞