ROCK哥被捕!!!!!!

1001 回覆
95 Like 328 Dislike
係wo
呢條片有幾多私怨係裡面就唔知
不過rock哥處理真係戇鳩
搵齊料, 同個細路去報警, 再拍條片訪問下, 一樣可以攞到光環, 又唔需要上身
但到時會唔會畀細路老豆老母屌鳩佢就另一回事
會報
咁捉到放佢定 捉住佢等 警察?
加上咁突發情況 可唔可以即刻拎起手機報?
條片都無埋了
好似屌緊佢跪撚低 屌你老母臭閪搞細路 屌你老母咁樣好撚大聲添仲要民生書院個個位都多人行
其實而家講緊私刑 你非法禁錮 又唔係報警 交俾差人
你憑咩權力hold住佢
叫佢寫悔過書 有用?
跟住放人走 佢咪又係繼續戀童 佢真係理9理 邊個rock哥
差人都要攞輪先睇得電話內容 阿rock哥 真係巴閉
不如佢做埋 判官啦
最on9 一堆連登友無常識 仲講咩黃藍
捉住佢叫其他人報
rock哥柒在自己私了呃like
如果一開始報警佢就唔洗煩
本身都無人搞佢
佢依家自己衰英雄主義
分分鐘告埋佢其他罪
又唔報警
你有心比機會佢既點解唔打格仔
咁樣對佢傷害仲大
私了就唔好拍片
拍得片就要報狗
邊個做 捉住佢 呢樣野
被人告禁錮wo
私法制裁者
比我捉到佢一定報警,唔會同佢玩,正常依啲嘢要差佬做
用返佢唔係初犯就合理左要私下處理呢個邏輯。即係佢覺得哇唔係第一次啦喎,咁樣有咩野問題呀⋯
如果呢樣野係一個問題,幾多次都係一個問題,而且唔會話對方初犯,唔使Rock哥用呢個方法,原來對方唔係初犯,咁Rock哥咁樣處理就無問題。
佢仲有2-3個friend同佢一齊wo
who fucking cares
原來得搞細佬嗰個比人拉,依家變咗成班
連著西瓜條片都識報狗備案爭親情權
Rock gor又要威又唔帶頭盔
邊個幫到佢
其實條友都智障,有少少智商都知佢咁做一撚定會俾差佬拉啦
其實rock哥剪走不必要部分 電腦唔好keep住 或硬碟加密就唔會有事
上集都冇埋,仲講下集
新聞話非法禁固佢冇拘捕權, 正常唔可以唔比人走. 仲要拎人身份證....真係...
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞