【芝麻大混醬】蔣介石(翻生)同學/報料人爆料大整合 3

642 回覆
19 Like 6 Dislike
各位早晨
哇屌瞓醒有野玩
醬仔你副圖有個好唔合邏輯嘅漏洞。

睇對話佢地(kotha,William,ken,爆料人)應該係識嘅,毫無疑問。
首先,一般人唔會咁on9咁強調,William,ken你地做得好,簡單一句各位手足做得好已經得,點解要多鳩餘?
其次,我已經圈左出黎,明顯係第一次要求對話先有。
咁佢地之前用咩溝通?
點解呀kotha要特登用一個平時無用嘅方式同所謂爆料人對話?

你一係叫個所謂爆料人提供之前嘅對話啦,好無説服力呀
咪當個個好似你咁撚弱智先得架
明顯強調william同ken係要話俾我地知啦
好撚唔啱logic呀
仲有我都識kotha chun喎,不如我食埋個早餐貼對話你睇丫,包你意想不到
仲有我都識kotha chun喎,不如我食埋個早餐貼對話你睇丫,包你意想不到

咬埋個包再返黎
仲有一點,佢話醬仔係一直眼中釘同阻佢地,睇得出醬仔呢個人嘅存在對佢地好大威脅。
但係事實上有無見街上面有人討論過醬仔狙擊中介?
淋油都無人講啦,當年報導又咁細,鳩知你乜水咩
做得嗰d中介,呃緊係以十萬計嘅錢,一條弱智仔我睇唔到會搞到佢地無飯開

唔好睇得自己咁高啦on9

咬埋個包再返黎

清早晨
蔣囝自完爆終於痴左線
琴日講完個facebook 無fd,懷疑係假ac
蔣囝第一時間出黎話個user 有mon post,秒del del 到冇fd
跟手就add 左個fd
咁佢del 黎做咩
蔣囝自完爆終於痴左線
琴日講完個facebook 無fd,懷疑係假ac
蔣囝第一時間出黎話個user 有mon post,秒del del 到冇fd
跟手就add 左個fd
咁佢del 黎做咩

好明顯又係自導自演
自己無腦以為人地一樣無
佢呢個kotha chun同當時爆料個kotha chun明顯兩個ac啦,當人低能
Push
蔣仔上水未
又推一推先
蔣仔被人玩壞咗
返黎呀蔣仔
佢浮返上黎我有野同佢玩

唔好逃避啊撚樣

唔好逃避啊撚樣

可能又做緊大導演

唔好逃避啊撚樣

可能又做緊大導演

MK活地亞倫

唔好逃避啊撚樣

可能又做緊大導演

MK活地亞倫

仲寫緊劇本咋
本日最大笑話
隨天語巴打:聽過蘇俊安未?最無腦個個
蔣囝:on9仔話我無腦

上水啊蘇俊安

中介打手又柒一鑊

Wtf 你Add咗一個fd就係我哋柒咗
醬囝同律師傾成點?

中介打手又柒一鑊

Wtf 你Add咗一個fd就係中介打手柒咗
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞