【芝麻大混醬】蔣介石(翻生)同學/報料人爆料大整合 3

642 回覆
19 Like 6 Dislike
又玩洗版

弱智仔係咁架啦

貼返上面張圖出嚟
佢真係諗住洗到1001
Block 9佢拉

睇對話佢地(kotha,William,ken,爆料人)應該係識嘅,毫無疑問。
首先,一般人唔會咁on9咁強調,William,ken你地做得好,簡單一句各位手足做得好已經得,點解要多鳩餘?
其次,我已經圈左出黎,明顯係第一次要求對話先有。
咁佢地之前用咩溝通?
點解呀kotha要特登用一個平時無用嘅方式同所謂爆料人對話?

你一係叫個所謂爆料人提供之前嘅對話啦,好無説服力呀
咪當個個好似你咁撚弱智先得架

完啦好嘛🤦🏻‍♀️
好矛盾
好想去投訴 ban 9蔣囝,但係唔想打沙包
唔bam 佢又發顛,又係冇野好玩

睇對話佢地(kotha,William,ken,爆料人)應該係識嘅,毫無疑問。
首先,一般人唔會咁on9咁強調,William,ken你地做得好,簡單一句各位手足做得好已經得,點解要多鳩餘?
咁佢地之前用咩溝通?
點解呀kotha要特登用一個平時無用嘅方式同所謂爆料人對話?

咁佢地之前用咩溝通?

完啦好嘛🤦🏻‍♀️

佢踩左落去以爲重要證據點知比人踢爆 唔要面都要洗番幾日架啦

咁佢地之前用咩溝通?

完啦好嘛🤦🏻‍♀️

佢踩左落去以爲重要證據點知比人踢爆 唔要面都要洗番幾日架啦

啱嘅🤦🏻‍♀️不過真係好唔要面囉
蔣囝你柒咗就好潛啦,俾人踢爆咗仲行出嚟洗版。

巴打,認真?
蘇俊安俾狗屌
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞